Hadise'den Ebru Şancı'ya Yanıt Gecikmedi: ''Herkes Gönlüne Göre Görür''

Hadise Kendisine "Bacaklar Roberto Carlos Gibi'' diyen Ebru Şancı'ya yanıt verdi. Hadise Ebru Şancı'ya ''Herkes gönlüne göre bakar, görür" dedi.

24.04.2018-14:26 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-14:18) Hadise'den Ebru Şancı'ya Yanıt Gecikmedi: ''Herkes Gönlüne Göre Görür''

Hadise kendisine "Bacaklar Roberto Carlos Gibi'' diyen Ebru Şancı'ya yanıt verdi. Hadise Ebru Şancı'ya ''Herkes gönlüne göre bakar, görür" dedi.

COACHELLA'DAN ŞOV YAPTI

Coachella Festivali'ne katılan Hadise'nin sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarda incecik olduğu gözlenmiş hayranları tarafından övgüler yağmıştı.

FOTOĞRAFLAR MONTAJ MI?

Ancak geçtiğimiz gün Maltepe'de konser veren Hadise'nin kilo vermediği görülünce ''Fotoğraflar Photoshopmuş'' iddiası ortaya çıkmıştı.

ROBERTO CARLOS GİBİ BACAKLAR

Bunun üzerine Ebru Şancı sosyal medya hesabından Hadise'ye, "İyi hoş kızsın da bacaklar yeminle Roberto Carlos gibi" yazdı. Bu yorum takipçilerini de ikiye böldü. Bir kısım Ebru Şancı'ya hak verirken bazı kişiler de Hadise'nin fiziğinin kötü olmadığını dile getirdi.

HADİSE'DEN YANIT GECİKMEDİ

Olayın ardından Hadise'den yanıt gecikmedi. Hadise; "Photshop deniyor, o deniyor, bu deniyor. Oysa bizim basına sunduğumuz her türlü fotoğraf katkısız ve doğaldır. Yeri gelir göbeğim çıkar, yeri gelir çorabım kaçar. Önemli olan niyettir. Yaradan güzel bakmayı, güzel niyetler taşımayı nasip eylesin. Herkes gönlüne göre bakar, görür'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal