Hadise ve Mehmet Dinçerler’in sır gibi saklanan nikahından ilk fotoğraf geldi

Pop müziğin sevilen isimlerinden Hadise, bir süredir beraber olduğu Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı’nda evlendi. Sır gibi saklanan düğünden ilk fotoğraf geldi. İşte detaylar…

01.05.2022-14:24 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-15:57)

Magazinin gözde çiftlerinden Hadise ve Mehmet Dinçerler, sessiz sedasız Çırağan Sarayı’nda evlendi. Dün akşam gerçekleşen düğünden ilk fotoğraf geldi. Basının görüntü almaması için davetliler ve görevliler uyarıldı. Ancak Dinçerler’in kız kardeşinden düğüne dair ilk kare geldi. 

Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi

Düğün haberinin magazinde yer almasından sonra, gözler çifte çevrildi. Düğüne dair ilk fotoğrafı ise Mehmet Dinçerler’in kız kardeşi paylaştı. Nikahın gerçekleştiği Çırağan Sarayı’nın önünde elinde gelin çiçeği ile poz veren Tuğba Dinçerler, o kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. 

Hadise hamile mi?

Daha öncede sesiz sedasız evlenen Hadise’nin, dün gerçekleşen düğünün nedenini, ünlü şarkıcının hamile olması gösterildi. Geçtiğimiz günlerde magazin kulislerinde gezen dedikodulara göre, Hadise’nin hamileliğinin anlaşılmaması için görüntü vermemeye çalışması ve gittiği mekanlarda göbeğini çantası ile saklamaya çalıştığı yönündeydi. 



Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal