Hadise ve Mehmet Dinçerler'in nikah töreni resimleri

Bir süredir mutlu birliktelikleri olan ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti dün akşam Çırağan Sarayı’nda sürpriz bir nikahla dünya evine girdi. Geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler ile nişanlanan Hadise ile ilgili hamilelik iddiaları ortaya atıldı. Ünlü çiftin evlilik için acele etmesinin nedeni olarak ünlü şarkıcının hamile olması gösterildi. ABD’den dönen Hadise ve Mehmet Dinçerler, bir mekan çıkışında görüntülenmişti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hadise, karnını çantasıyla kapatmıştı. Ünlü şarkıcının bu hamlesi, ’Hadise hamile mi?’ sorularını da beraberinde getirmişti. Şarkıcı Hadise’den bebek açıklaması gelmişti. Dünyaevine giren çift görüntü alınmaması için görevliler ve misafirleri uyarırken Dinçerler’in kardeşi bu kuralı bozdu. Tuğba Dinçerler, sosyal medya hesabından fotoğraf yayınladı. İşte detaylar...

02.05.2022-13:05 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-13:05) Hadise ve Mehmet Dinçerler'in nikah töreni resimleri

Bir süredir ilişki yaşayan Mehmet Dinçerler ve Hadise, dün akşam Çırağan Sarayı'nda yapılan bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Ünlü çift düğünde görüntü alınmaması için misafirlerini uyarıp basın mensuplarını da kabul etmedi. Lakin çiftten Dinçerler'in kardeşi kuralı bozarak sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler

Alınan haberler kapsamında kardeş Tuğba Dinçerler, resmi İnstagram hesabından Çırağan Sarayı'nın önünde çekindiği bir fotoğrafı paylaşarak gelin çiçeği ile poz verdi.

Mehmet Dinçerler ve Hadise'nin düğünü basına kapalı bir şekilde yalnızca aile üyelerinin olduğu sade bir tören ile yapıldı. Bunun yanı sıra çift, misafirlerden de görüntü almamalarını istedi.

Hadise ve Mehmet Dinçerler2

Gelin çiçeği ile poz!

Çift kimsenin görüntü almamasını isterken Mehmet Dinçerler'in kız kardeşi Tuğba Dinçerler gelin çiçeği ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. Lakin ünlü çiftten nikaha ilişkin ne bir fotoğraf ne de bir açıklama gelmedi.

Hadise ve Mehmet Dinçerler4

Nişan töreni de gizli yapılmıştı!

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler ile nişanlanan Hadise, nişan töreni ile alakalı da paylaşım yapmamıştı. Nişan merasiminde de hem davetlilere hem de çalışanlara görüntü alınmaması talebinde bulunmuştu. Lakin nişandan sonra çıktığı konserde nişan fotoğraflarını dev ekranda hayranları ile paylaştı.

Görümce kuralları yıktı!

Düğünde fotoğraf çekilmemesinin istememesine rağmen Hadise'nin görümcesi Tuğba Dinçerler sosyal medya hesabından iki fotoğraf paylaştı. Fotoğraflardan birinde ise elinde gelin çiçeği vardı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler3

Bir yıldan fazladır birlikte olan Mehmet Dinçerler ve Hadise çifti geçen aylarda bu birlikteliklerini evlilik ile taçlanadırmaya karar vermişti. İddialara göre çift nikah merasimini beklemeden imam nikahı kıydı. Bu iddiaların ardından Hadise'nin hamile olduğu için acele ettiği dedikoduları yayıldı.

Bir süredir Dinçerler'in işi için ABD'de bulunan çift, dün bir mekan çıkışında görüntülenmişti. Daha önce de New York tatiline giden çift dönüşte muhabirlerin sorularına yanıt vermişti.

Karnını çantası ile kapatması dikkatleri çekti!

Hadise, tatil dönüşü muhabirlerin sorularına yanıt verirken elindeki çanta ile karnını kapatınca dedikoduların çıkmasına yol açtı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler6

Hem iş hem tatil!

Hadise muhabirlere "Çok yoğun bir sürecimiz oldu Mehmet'le. Epey seyahat ettik. Hem iş, hem de tatil" diyerek yanıt vermişti.

Soruları gülerek geçiştirdi

Muhabirler başarılı sanatçıya soruları yöneltince gülerek geçiştirdi. Hadise'nin hamile iddialarından sonra başarılı şarkıcı "Hamile değilim" diyerek iddiaları yalanladı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi

"Örf ve adetlerimize bağlı bir çiftiz"

Hadise, hakkında çıkan iddialar sonrasında 2. Sayfa adlı programa özel bir açıklamada bulunarak şunları söyledi:

"Bizim de ailelerimiz var. Ben gülüp geçiyorum ama ailelerimiz üzülüyor. Çocuk istiyoruz fakat her şeyin zamanı var. Örf ve adetlerimize bağlı bir çiftiz."

15 Mart tarihinde aile arasında küçük bir törenle nişanlanan çiftin New York tatilini Günaydın'ın yazarı Bülent Cankurt köşesinde kaleme almıştı.

Hint Okyanusu'nda popüler bir adada ya da Avrupa'nın ünlü bir şehrinde vuslata ermek isteyen ve Maldivler'den düğün mekanı keşfine başlayan Hadise ile nişanlısı geçen hafta da Milano'da yer baktı.

h1

Milano'dan New York'a geçen çiftten Dinçerler, New York'ta bulunan ünlü bir pastaneyi İstanbul'a getirmeyi planladığı söylendi. Son görüşmeler için New York'a giden Dinçerler nişanlısını da yanında götürdü.

Hadise ise nişanlısının anlaşma yaptığı pastanenin önünde çekildiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak reklam yaptı.

Hadise New York'taki paylaşımlarına devam ediyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal