Hadise evlendi mi? Hadise ile Mehmet Dinçerler evlendi mi, düğünleri ne zaman?

Ünlü şarkıcı Hadise ile bir süredir birlikte olduğu iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler'in sesiz sedasız evlendiği söyleniyor. Geçtiğimiz günlerde hamile olmadığına ilişkin bir açıklama yapan Hadise'nin düğün için çok net bir yasak getirdiği ve davetlileri tek tek uyardığı öne sürüldü. Peki, Hadise evlendi mi? Hadise ile Mehmet Dinçerler'in düğünleri ne zaman?

01.05.2022-21:41 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-21:41) Hadise evlendi mi? Hadise ile Mehmet Dinçerler evlendi mi, düğünleri ne zaman?

İş insanı Mehmet Dinçerler ile bir süredir aşk yaşayan Hadise, Ocak ayında sevgilisinden evlilik teklifi almıştı. Bu evlilik teklifi sonrası ise çiftin ne zaman düğün yapacağı magazin gündeminin bir numaralı konusu oldu.

Geçtiğimiz haftalarda bir görüntü veren Hadise'nin karnını çantasıyla kamufle ettiği görülmüş ve şarkıcının hamile olduğu gündeme gelmişti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hadise, hakkında çıkan hamilelik iddialarına net bir cevap vermiş ve hamile olmadığını söylemişti.

Hadise ile Mehmet Dinçerler

Magazin gündemi bir ara Hadise'nin imam nikahı ile Mehmet Dinçerler ile evlendiğini konuşurken Hadise, örf ve adetlerine bağlı aileler olduklarını ve imam nikahıyla evliliğin olmadığını açıklamıştı.

Şimdi de ünlü şarkıcı Hadise ile sevgilisi Mehmet Dinçerler'in dün akşam nikah masasına oturduğu öne sürüldü. Ortaya atılan bu iddia sonrası özellikle şarkıcının hayranları Hadise'nin gerçekten evlenip evlenmediğini merak ediyor.

Hadise ile Mehmet Dinçerler

Hadise ile Mehmet Dinçerler evlendi mi, düğünleri ne zaman?

Ortaya atılan iddialara göre Hadise ve Mehmet Dinçerler'in dün akşam Çırağan Sarayı'nda birbirlerine 'evet' dedikleri söyleniyor. Aile ve yakın arkadaşların katıldığı sade nikah töreni öncesinde Hadise'nin gelecek olan konuklara daha öncesinden net uyarılar yaptığı ve nikahla ilgili hiç bir görüntünün sosyal medya gibi mecralarda paylaşılmaması için ricada bulunduğu gelen bilgiler arasında.

Hadise ile Mehmet Dinçerler

ünlü şarkıcı Hadise, nişanlandığı gün de benzer bir yasak koymuş ve çalışanları ile bir anlaşma yaparak nişan fotoğraflarını kendisi bir konseri sonrası yayınlamıştı. Konserinin sonuna doğru sahneye getirilen bir tabureye oturan Hadise, Mehmet Dinçerler'e ithafen Sam Smith’in “Lay Me Down” şarkısını seslendirmiş ve konser alanında romantizm rüzgarları esmişti. Hadise, şarkıyı seslendirirken o sırada dev ekrana ünlü çiftin nişanında çekilen fotoğraflar yansıtılmıştı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler

Hadise'nin hamileliği yine gündemde!

Çiftin apar topar evlenmesine tek neden olarak Hadise'nin hamile olduğu iddiaları yine gündeme geldi. Hadise'nin hamile olduğu için Mehmet Dinçerler ile nikah kıydığı söyleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal