Hadise hamile mi? Hadise'den o iddialara yanıt

Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hadise, imam nikahı iddialarının ardından şimdi de hamilelik iddiaları ile gündeme geliyor. Son olarak verdiği sokak röportajında çantası ile karnını kapatarak bu iddiaları güçlendiren şarkıcıdan beklenen açıklama geldi. İşte, Hadise'nin hamilelik iddialarına verdiği yanıt...

24.04.2022-21:27 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-21:27) Hadise hamile mi? Hadise'den o iddialara yanıt

Sevgilisi Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz ay nişanlanan güzel şarkıcı Hadise hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. İmam nikahı kıydıkları iddialarının ardından şimdi de güzel şarkıcının hamile olduğu söyleniyor. Hamilelik iddiaları herkesin kafasını karıştırırken şarkıcıdan beklenen açıklama sonunda geldi.

 hadise hamile mi

Hadise'den hamilelik iddialarına yanıt!

Geçtiğimiz akşam verdiği sokak röportajında çantası ile karnını kapatan Hadise, hamilelik iddialarını güçlendirmişti. Çıkan haberler üzerine sessizliğini bozan güzel şarkıcı konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Hadise açıklamasında, "Bizim de bir ailemiz var. Ben gülüp geçsem de ailelerimiz üzülüyor. Çocuk istiyoruz ancak her şeyin bir zamanı var. Örf ve adetlerine bağlı bir çiftiz" sözleriyle çıkan iddiaları yalanladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal