Hacizli Olan Aracın Sürücüsü Polisi Metrelerce Sürükledi! O Anlar Saniye Saniye Kaydedildi

Erzurum’da hacizli olan bir araç, polis ekiplerinin kontrolünde kaçmak istedi. Polislerden kaçmak isteyen araç sürücüsü, camdan elini sokup kendisini durdurmaya çalışan polisi metrelerce sürükledi. O anlar kameraya anbean yansıdı.

09.02.2022-16:50 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-17:16)

Olay, Erzurum'un Cumhuriyet Caddesinde meydana geldi.  Hacizli olduğu için yakalama kararı bulunan bir araç, polis kontrolüne yakalandı. Ekiplerden kaçmak isteyen sürücü, camdan içeri elini sokup emniyet sürücünün emniyet kemerini tutarak durdurmaya çalışan bir polis memurunu metrelerce sürükledi. Olay sonrası polis hafif şekilde yaralanırken, hakkında yakalama kararı çıkartılan aracın sürücüsü ise teslim oldu. Panik anları kamera ile görüntülendi. 

Erzurum’da haciz olduğu için yakalama kararı çıkartılan araç, polis kontrolüne yakalandı. Aracın sürücüsü Özkan A.’dan aracın evrakları istendi. Evraklarını getirmek için aracın yanına giden sürücü, aracın anahtarlarını teslim ettiği polis ekiplerini oyalayarak anahtar olmadan aracı çalıştırdı. O esnada haciz aracının sürücüsünün kaçmaya çalıştığını anlayan Nurullah Dadaş, açık camdan ellerini içeri sokarak emniyet kemerini bileklerine doladı. 


DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Hacizli olan bir araç, polis ekiplerinin kontrolünde kaçmak istedi. Polislerden kaçmak isteyen araç sürücüsü, camdan elini sokup kendisini durdurmaya çalışan polisi metrelerce sürükledi. O anlar kameraya saniye saniye yansıdı. 

POLİS EKİPLERİNİ 20 METRE BOYUNCA SÜRÜKLEDİ

Polisin ellerinin camdan içeride olduğunu gördüğü halde gaza basan araç sürücüsü Özkan A., yaklaşık 20 metre boyunca polis memurunu sürükledi. Olay esnasında elini son anada kurtaran polis memuru Dadaş için ekiplerin bulunduğu bölgeye ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Dadaş, olaydan hafif şekilde yaralanarak atlattı. 

TESLİM OLDU

Ekiplerin çevirdiği ancak olay yerinden kaçırıldığı araç ise kapalı bir otoparkın içinde bulundu. Otoparktan çekici ile alınan aracın sürücüsü ise bir süre sonra polis merkezine gelerek teslim oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal