Habertürk'ten İstifa Eden Veyis Ateş Kimdir?

Sunucu Veyis Ateş, çalıştığı Habertürk kanalından istifa etmesiyle gündeme geldi. Peki, Veyis Ateş nereli? Veyis Ateş’in asıl mesleği ne?

17.06.2021-16:00 - (Son Güncelleme: 18.06.2021-09:01) Habertürk'ten İstifa Eden Veyis Ateş Kimdir?

Habertürk ekranlarında sunuculuk yapan Veyis Ateş, çıkan iddialar sonucunda bugün istifa etti. Uzun süredir Habertürk’te ana haberleri sunan Veyis Ateş, Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekirdağ’ı arayarak istifa ettiğini bildirildi. İstifası ile gündeme gelen Veyis Ateş’in özgeçmişi merak ediliyor.

Veyis Ateş, 1973 yılında Mersin’in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Ateş, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Felsefesi bölümünde tamamladı. Henüz üniversite yılları sırasında radyoya ilgi duymaya başladı. İlk olarak Cem Radyo ile radyoculuk alanına adım attı.

VEYİS ATEŞ'İN İŞ HAYATI

Ateş,2006 yılında TV Net'te çalışmaya başladı. Burada ana haber sunuculuğu yaptı. TV Net'te çalışırken Akşama Doğru ve Kadir Mısıroğlu ile Tarih Sohbetleri, Ankara-İstanbul ve Habere Bakış Kürşat Bumin ve İbrahim Karagül'le Habere Bakış, Bakış Açısı programlarını sundu. 

2013 yılında Haber Türk TV’de çalışmaya başladı. Çalışmaya başladıktan bir süre sonra Habertürk TV Genel Müdürlüğü’ne getirildi. Veyis Ateş uzun yıllar boyunca Büyük Sorular, Akılda Kalan programlarını sundu. . Türkiye’nin Nabzı Özel programı ile büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Habertürk’te ‘Büyük Sorular’, ‘Akılda Kalan’ programlarını hazırladı. Bugüne kadar Habertürk ekranlarında programcı ve sunucu olarak izleyici ile buluştu. Kevser Ateş ile bir süre evli kalan sunucu, 2016 yılında boşanmıştı. 

Veyis Ateş, bugün itibariyle hakkında çıkan iddialar sonucu Habertürk kanalından istifa etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal