Habertürk Savunma İstedi, Gazeteci Veyis Ateş 'Savunma Vermek Yerine İstifayı Tercih Ediyorum' Diyerek İstifa Etti

Hakkında çıkan iddialar sonrasında Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen gazeteci Veyis Ateş, Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ'ı arayarak Habertürk'teki görevlerinden istifa ettiğini iletti.

17.06.2021-15:55 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-16:07) Habertürk Savunma İstedi, Gazeteci Veyis Ateş 'Savunma Vermek Yerine İstifayı Tercih Ediyorum' Diyerek İstifa Etti

Habertürk'ü de bünyesinde barındıran Ciner Medya, geçtiğimiz pazartesi günü son dönemde hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Veyis Ateş'ten bu iddiaları açıklayan bir savunma istemişti. Habertürk'te programlar yapan Ateş ise bugün Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ'ı arayarak "savunma vermek yerine istifa etmek istiyorum" dedi ve Ciner Medya bünyesindeki bütün görevlerinden istifa etti. İstifayı ve istifanın kabulünü Kenan Tekdağ duyurdu.

BİR SÜREDİR FATİH ALTAYLI'NIN DA GÜNDEMİNDEYDİ

Veyis Ateş hakkında, Türkiye'den firar eden iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'dan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aralarını bulmak için 10 milyon euro rüşvet istediği iddiaları ortaya atılmıştı. Gazeteci ve televizyon programcısı Fatih Altaylı'nın da bir süredir dillendirdiği ve iddiaları doğruladığı bu mesele karşısında kamuoyunda geniş tepki ortaya çıkmış, Veyis Ateş, gözlerden uzak kalmaya başlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal