Habertürk'te Deprem Uzmanına Saygısızlık Yayında Alındı

Habertürk yayınında İzmir'de peş peşe gelen depremlerle ilgili değerlendirmeler yapan jeofizik uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, yayından apar topar alındı.

02.02.2021-10:29 - (Son Güncelleme: 02.02.2021-10:29)

Geçtiğimiz gün Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelen Habertürk spikeri Hülya Kökenek, şimdi de jeofizik uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan'ı yayından apar topar  almasıyla gündeme geldi.

İzmir'deki depremlerle ilgili canlı yayın programında değerlendirmeler yapan ve Bayraklı gibi yerlerde depremlerin yıkıcı olmasından hem bakanlığı hem de belediyeyi sorumlu tuttuğunu dile getiren Ercan, Hülya Hökenek tarafından 'Çok teşekkürü bir borç biliriz. Çok net anlaşıldı uyarılarınız' denilerek apar topar yayından alındı.

PALDIR KÜLDÜR PROGRAMI KESTİLER

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve duruma tepki gösteren Ercan, 'Ben bunu bugün bu biçimde Habertürk'te anlatıyordum, pat diye kestiler, sansüre uğradım. Demek ki bu işin faili bulunmak istenmiyor. Paldır küldür programı kestiler. Program gayet güzel gidiyordu esasında. Sosyal medya bu meseleye tepki gösterdi' diye konuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal