Gürcistan Katkılarından Dolayı TİKA'ya Teşekkür Etti

Gürcistan,Gaziler Günü etkinliklerinin düzenlendiği bir konferans salonuna teknik destek gönderen Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Dairesi’ne teşekkür etti.

24.10.2018-17:44 - (Son Güncelleme: 24.10.2018-17:42) Gürcistan Katkılarından Dolayı TİKA'ya Teşekkür Etti

Gürcistan,Gaziler Günü etkinliklerinin düzenlendiği bir konferans salonuna teknik destek gönderen Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Dairesi’ne  teşekkür etti. TİKA tarafından yapılan açıklamaya göre, Gürcistan'daki Gori, Batum, Meskheti ve Tiflis şehirlerinde Devlet İşleri Bakanlığı tarafından çeşitli resepsiyonlar düzenlendi. Türk ajansı, Tiflis'teki 120 kişilik bir salonda simultane çeviri birimi ile birlikte bir ses ve video sistemi sağladı. Başbakan yardımcısı ve Gürcistan'ın bölgesel kalkınma ve altyapı bakanı Maya Tskitishvili, savunma bakanı Levan Izoria, Gürcistan Gazileri Devlet Servisi müdürü Vladimer Imnadze, bazı gaziler ve aileleri resepsiyona katıldı. Imnadze etkinlikte, “Bu salonun teknik donanımını sağladığından TIKA'ya herkesin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum,” dedi

1992 yılında kurulan Türkiye'nin hükümet destek ajansı, Türkiye'nin kalkınma işbirliği politikalarını yurtdışında uygulamaktan sorumludur. Ajans, beş kıtada 56 ülkede 58 program koordinasyon ofisi ile 170 ülkede kalkınma işbirliği faaliyetlerini yürütmektedir.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal