Günlük Kombinlerinizi Gece Kombinine Çevirin

Günlük kombinlerinizi acil durumlarda gece şıklığına çevirmek sanıldığı kadar zor değil. Sizler için gece kombinlerinin tüyolarını hazırladık.

14.04.2021-13:46 - (Son Güncelleme: 14.04.2021-13:46) Günlük Kombinlerinizi Gece Kombinine Çevirin

Plansız gerçekleşen durumlar sizi korkutmasın, son derece basit yöntemlerle günlük kombinizi gece için hazırlayabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız stil önerileriyle harika bir gece kombinine ulaşacaksınız. İşte gündüz kombinini gece kombinine dönüştürecek tüyolar!

SAÇINIZDA DEĞİŞİKLİK YAPIN

Saçlar isteğiniz görünümü yaratmada en etkili yoldur. Yeni bir saç stilinin havanızı bir anda değiştirebilir. Ufak bir dokunuş ile farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer siz de gün içinde saçlarınızı topluyorsanız dışarıda eğlenceli bir gece geçirmek için bu kez dağınık bırakmayı deneyin. Böylelikle görünüşünüzü tamamen yenileyebilir ya da birkaç kişinin dikkatini çekebilirsiniz.

KALEM ETEKTEN MİNİ ETEĞE

İş hayatında pek çok kadının tercihi klasik görünümlü kalem etekler oluyor. Ancak bu parçalar gece gezmeleri için pek doğru tercihler değil. Kalem eteğinizi mini etekle değişip geceye hazır olabilirsiniz.

TOPUKLULARA GEÇEN

Çalışırken ya da okula giderken rahat ayakkabılar ilk tercihimiz oluyor, kıyafetinizi gündüzden geceye uyarlamak için ihtiyacınız olan tek şey bir çift topuklu ayakkabıdır. Parlak, yüksek topuklu stilettolar, gecenizi sıklaştırmanıza yardımcı olacaktır.

ÇANTANIZI YENİLEYİN

Hemen hemen hepimizin, bütün gün ihtiyacımız olan her şeyi doldurabildiğimiz, en az bir tane iş çantamız vardır. Ancak gece eğlencelerinde, ilk adım bu 'iş çantasından' hızlı bir şekilde kurtulmak ve bunun yerine küçük bir çanta kullanmak.

GÖRÜNÜMÜNÜZÜ TAZELEYİN

Lens kullanmayı sevmeyenlerdenseniz, normal yaşantınızda gözlük kullanmayı tercih ediyorsunuz demektir. Fakat gece dışarı çıkarken tüm görünümünüzü tamamen yenilemek istiyorsanız, gözlüklerinizi bir gecelik ofiste bırakıp, yerine lens takmayı seçerek başka birine dönüşebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal