25.02.2022-17:49 (Son Güncelleme:25.02.2022-18:26)


1

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Böyle hafta sonu mu olur ya? diye hayıflanacağın bir gün seni bekliyor, sevgili koç burcu. Bugün sinirlerine biraz hakim olman gerekebilir. Hayal kırıklığı kapını çalacak gibi duruyor. Güvendiğin dağlara kar yağacak hazır mısın? Ama unutma sen her şeyin üstesinden gelecek kadar güçlüsün!



2

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili boğa burcu, pilin bitmek üzere… Bir an önce ilgini odaklanman gereken şeylere yönlendir. Ağustos böceği görüntünün altındaki karıncayı ortaya çıkar. Bugün seni güzel bir sürpriz bekliyor, gözlerini dört aç! Kendi içinde sürekli olarak sorduğun o sorunun cevabı yine sen de saklı!



3

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ah ikizler ah! İçindeki çelişkilerden kurtulman gerekiyor artık. Olmayacak şeyler için zamanını harcama, bu dönemde yalnızca kariyerine odaklan! Yakın zamanda alacağın bir haber seni biraz üzebilir. Sen yine de bugünün tadını çıkar.



4

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili, sabır küpü yengeç, keskin sirke küpüne zarar diye diye iyice kabuğuna çekildin! İçindeki gücü ortaya çıkarmanın vakti gelmedi mi sence de? Bugün mottonu biraz değiştir, kendini özgür bırak…



5

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili aslan, bugün liderliği elden bırakman gereken bir gün… Kendini birazcık hayatın akışına bıraksan bir şey kaybetmezsin. Kır artık şu zincirlerini! Bugün kendini özel hissedeceğin bir an yaşayacaksınız, günden ümidini kesme.



6

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Haftanın yorgunluğunu güzel bir aktiviteyle atabilirsin sevgili başak burcu. Bugün özgürlüğün tadını çıkarmaya bak! Bırak bazı şeyler biraz dağınık kalsın…



7

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili terazi burcu, yoğun bir tempoya hazır mısın? Arkadaşların güneşli günün tadını çıkarırken sen sorumluluğunu üstlendiğin işlerin telaşında olacaksın. Ama sen yine de bugün modunu çok düşürme güzel ve güneşli günler kapıda!



8

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Tüm gün boyunca uyumak istiyorum diye diye haftayı bitiren akrep burcuna bugün de uyku haram! Yoğun bir tempo seni bekliyor sevgili akrep burcu. Bugün odağını kaybetmemen gerekiyor, dikkatli ol.



9

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Mevsim geçişi seni biraz çarpmış olabilir sevgili yay burcu, bugünlerde hastalık kapını çalıyor gibi… Sağlığına dikkat et, beslenme programını gözden geçir!



10

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili oğlak burcu, bugün senin için pozitif enerjinin ivme kazandığı bir gün! Alacağın haber karşısında mutluluktan havalara uçabilirsin. Beklediğin gün sonunda geldi mi ne dersin?



11

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili kova burcu, bugün motivasyonun biraz düşebilir. Seni üzen insanları hayatından çıkarmaya bak. Kimsenin seni üzmesine izin verme!



12

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili balık burcu, bugün seni mutluluktan ağlatacak kadar güzel olan bir haber alabilirsin! Eteklerin adeta zil çalıyor… Bugünkü mutluluğun tüm haftana yansıyacak!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR