Güney Kore’de zincirleme trafik kazası: Her yer can pazarına döndü!

Güney Kore'nin başkenti Seul’da 13 araç kazaya karıştı. Felakete dönüşen zincirleme trafik kazasında 17 kişinin yaralandığı öğrenildi.

29.03.2024-14:03 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-14:03) Güney Kore’de zincirleme trafik kazası: Her yer can pazarına döndü!

Başkent Seul’da 13 araç kazaya karıştı. 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, 17 kişi yaralandı.

Olay yerinde kıyamet koptu! 

Güney Kore'nin başkenti Seul’da 13 araç kazaya karıştı. Felakete dönüşen zincirleme trafik kazasında 17 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İHA’dan ulaşılan bilgilere göre, Güney Kore'nin başkenti Seul'ün Seongbuk bölgesinde beton mikserinin başlattığı zincirleme kaza, felaketi de beraberinde getirdi. Yerel saatle 09.21'de bir beton mikserinin bir kamyona arkadan çarpması sonucu yolda kıyamet koptu. Güney Kore polisi tarafından yapılan açıklamada, bir motosikletin de aralarında bulunduğu 13 aracın karıştığı kazada 17 kişinin yaralandığı belirtildi. Kamyon sürücüsü ve bir araç sürücüsünün durumunun ağır olduğu kaza da  yaralılar hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Ayrıca büyük maddi kayıplar da yaşandı. Ekipler, araçların kaldırılması için çalışma başlattı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma açılacağını duyurdu.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal