Güneş Lekesini Geçiren Maydanoz Maskesi

Yaz bitti lekeler kaldı. Güneş lekelerinden kurtulmak için yapacağınız çok kolay maskelerle rahat bir nefes alabilirsiniz. Sonuçlarına inanamayacağınız maydanoz maskesi ile taptaze ve tertemiz bir cilde kavuşabilirsiniz.

04.10.2019-10:13 - (Son Güncelleme: 04.10.2019-09:55)

Yazın cildimize işleyen güneş lekeleri çeşitli kozmetiklerle ve ürünlerle azalabiliyor. Eğer kozmetiğe ayıracak bütçeniz yoksa siz de bu basit ve ev yöntemlerini deneyebilirsiniz.

MAYDANOZ MASKESİ TARİFİ

Yarım maydanozu blendırda güzelce ezin, 1 çorba kaşığı yoğurdu ve 1 dilim limonu ilave edin. Cildinize masaj hareketleri yaparak sürün. 45 dakika dinlendirdikten sonra suyla temizleyin. 3 günde 1 kez bu maskeyi cildinize uygulayın. Limonun içeriğinde bulunan asitten sebep bu maske lekelerinizi geçirmede işinize yarayacaktır.

KARBONATLI MASKE TARİFİ

1 yemek kaşığı yoğurt ile 1 çay kaşığı karbonat ekleyerek güzelce karıştırınız ve bu karışımı lekelerin üstüne uygulayınız.10 dakika bekletip bol su ile yıkayınız. Bu harika karışım haftada 1 kez uygulayabilirsiniz. Karbonatın beyazlaştırma faktörü lekelerinizin açılmasına destek olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal