Güneş lekelerinize veda etmeye hazır olun! Düzenli kullanımda güneş lekelerini yok eden 10 leke kremi ve fiyatları

Güneşin zararlı UV ışınlarına maruz kalmak ciltte leke oluşumuna neden olur. Peki, güneş lekesi nasıl geçer, hangi kremler iyi gelir? İşte detaylar...

30.06.2022-07:00 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-07:00) Güneş lekelerinize veda etmeye hazır olun! Düzenli kullanımda güneş lekelerini yok eden 10 leke kremi ve fiyatları

Güneş kremi kullanmadan güneşe çıkmanın sonucunda ciltte güneş ışınlarından kaynaklı bazı lekeler meydana gelir. Bu lekeler birçoğumuzun canını sıksa da leke karşıtı kremlerin yardımıyla bu lekelerden kurtulmak mümkün. İşte, güneş lekelerini yok eden en iyi kremler ve fiyatları...

Clinique Even Better Dark Spot Corrector

30 ml olan krem, güneş lekesi sorunu yaşayanların en çok tercih ettiği kremlerdendir. Koyu leke gideren krem, ortalama bir ayda etkisini göstermektedir. Kremin fiyatı 239 TL'dir.

30 ml olan krem, içindeki C vitamini ve peeling etkisiyle kahverengi lekelere savaş açar. Krem ortalama bir ayda etkisini gösterir. Kremin fiyatı 81 TL'dir.

Nuxe Brightening Program Serum Concentre- Aydınlatıcı Serum

30 ml olan krem, var olan lekeleri giderdiği gibi yeni leke oluşumunun da önüne geçer. Krem ortalama bir ayda etkisini gösteriyor. Kremin fiyatı 139 TL'dir.

 Nuxe Brightening Program Serum Concentre- Aydınlatıcı Serum

Lancome Dreamtone Serum

40 ml olan krem, cilt lekelerini yok ederek renk eşitliği sağlar. Kullanıcıların geneli ilk kullanım itibariyle gözle görülür fark oluştuğunu belirtiyor. Kremin fiyatı 250 TL'dir.

Kiehl’s Clearly Corrective Dark Spot Solution

30 ml olan krem, güneş lekesi ve sivilce izlerine karşı adeta savaş açıyor. Ortala bir ayda etkisini gösteren kremin içeriğinde C vitamini vardır. Kremin fiyatı 109 TL'dir.

 Kiehl’s Clearly Corrective Dark Spot Solution

Physicians Formula Dark Spot Corrector & Skin Brightener

Koyu lekelere karşı yoğun etki gösteren krem, koyu lekelerin olduğu yüzeyi pul pul dökerek yeni bir görüntü oluşturur. Ürünün fiyatı 120 TL'dir.

Cosmed Leke Karşıtı Krem

50 ml olan krem, içeriğindeki doğal yağ ve antioksidanlar sayesinde cilt lekeleriyle savaşır. Lekeleri giderirken ayrıca yeni lekelerin oluşmasını da engeller. Kremin fiyatı 106 TL'dir.

Lierac Correcteur Anti Taches Serum

Bakım konsantresi ve serum olacak şekilde 2 ayrı tedavi sunar. İlk kullanımda etkisini gösteren ürünün fiyatı 135 TL'dir.

 Lierac Correcteur Anti Taches Serum

St. Herb Melanosome Nano Leke Giderici Kompleks

15 ml olan ürün, nano teknolojik formülüyle cilt lekelerini giderir. Ayrıca çiller üzerinde de etkilidir. Ürünün fiyatı 139 TL'dir.

DDF Discoloration Reversal Moisturizer Hydratant Anti-Hyperpigmentation

48 gr olan ürün, güneş lekesi ve koyu lekelere karşı savaş açan ödül almış bir ürün. Lekeleri yok ederken ciltte güneş ışınlarına karşı koruma da sağlar. Ürünün fiyatı 269 TL'dir.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal