Zengin Turistler Bodrum'a Akın Ediyor

Turizm için önemli bir değere sahip olan Muğla, zengin turistlerin olmazsa olmaları arasında. Özel jetleri ile şehre gelenlerin sayısı her geçen gün artarken, Milas-Bodrum Havalimanı da yolcu uçaklarından fazla özel jetlere ev sahipliği yapıyor.

18.07.2019-10:40 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-10:37) Zengin Turistler Bodrum'a Akın Ediyor

Türk turizminin en önemli merkezlerinden Muğla'nın Bodrum ilçesi, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda zengin turisti konuk ediyor. Özel yat ve tekneleri ile gelen yerli ve yabancı turistlerin haricinde, özel jetleri ile de gelen konuklarda her geçen sene artış olurken, Milas-Bodrum Havalimanı da yolcu uçaklarından fazla özel jetlere ev sahipliği yapıyor.

JETLER SERVET DEĞERİNDE

Günün her saati yoğun bir hava trafiğine sahne olan Milas-Bodrum Havalimanı, zaman zaman kalkış yapacak uçaklar inişler sebebiyle pistte beklemek ve kısa süreli rötar yapmak mecburiyetinde kalıyor. Milas-Bodrum Havalimanının bir kısmı özel jetlere ayrılırken, milyon dolarlık özel yolcu jet uçakları yolcu taşıma kapasitesine göre birer servet değerinde.

KİRALAMA FİYATLARI DUDAK UÇUKLATIYOR

Günübirlik 7 kişilik bir özel jetin günlük kirası uçuş mesafesine göre farklılık gösteriyor. Ankara- İstanbul arası 7 kişilik hafif jetin uçuş kirası 30-35 bin TL'den başlıyor. 9 kişilik bir jet ise 45-50 bin TL arasında değişiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal