Bursa'da Yangın: 5 Hayvan Telef Oldu

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir ahırda çıkan yangın, 1 saatte söndürülebildi. Yangının ardından 5 hayvan telef oldu.

18.07.2019-10:34 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-11:04) Bursa'da Yangın: 5 Hayvan Telef Oldu

Yaylacık Mahallesi 1. Sokak'ta Mehmet Göktav'a ait samanlık gece saatlerinde henüz tespit edilemeyen bir nedenle yanmaya başladı.

ALEVLER TÜM SAMANLIĞA YAYILDI  

Alevler, kısa sürede tüm samanlığa yayıldı ve yan tarafta içerisinde 15 büyükbaş hayvanın bulunduğu ahıra sıçradı.

Alevleri farkeden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Bursa Büyükşehir Belediye İtfaiye ekibinin yanında sağlık ve polis ekipleri gönderildi.

VATANDAŞLAR DA YANGINA MÜDAHALE ETTİ  

10 itfaiye aracı ve 50 itfaiye eri yangına müdahale ederken, polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik tedbirleri aldı. Hayvanları kurtarmak için tüm mahallelinin seferber olduğu yangında cami hoparlöründen vatandaşların yardım etmesi için çağrı yapıldı.

5 HAYVAN TELEF OLDU  

Tüm mahallenin yardımıyla ahırda bulunan hayvanlar çıkarılmaya çalışıldı ve bu anlarda adeta can pazarı yaşandı. Tüm mahallelinin çabası neticesinde 10 büyükbaş hayvan vücudunda bulunan yanık izleriyle kurtarılırken, 5 büyükbaş hayvan ise telef oldu.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ  

Hayvanların telef olması üzerine sinir krizi geçiren hayvan sahiplerine olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından müdahele edildi.

İNCELEME BAŞLATILDI  

Meydana gelen yangın neticesinde büyük maddi hasar oluşurken, yangının çıkış sebebi tespit etmek için ekipler inceleme başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal