Yunan Polisinden Skandal Dayak! Eziyet Edip Türkiye'ye Yolladılar

Yunan polisi, ülkelerine illegal bir şekilde giren Yemen ve Filistinli bir grup göçmeni yakaladıktan sonra dövüp, giysileri çıkararak Türkiye’ye yolladı.

13.11.2018-14:33 - (Son Güncelleme: 13.11.2018-14:22) Yunan Polisinden Skandal Dayak! Eziyet Edip Türkiye'ye Yolladılar

Edirne’de köylüler, arazide çıplak bir şekilde buldukları göçmenleri kahveye getirip ısınmalarını sağladıktan sonra kendi kıyafetlerini giydirerek jandarmaya haber verdi.

Yemen ve Filistinli bir grup göçmen, illegal yollardan geçtikleri Yunanistan’da polis tarafından ele geçirildi. Göçmenler, iddiaya göre, Yunan polisi tarafından işkence edilerek dövüldü. Yunan polisi ardından göçmenlerin kıyafetleri çıkarıp, eşyalarını da aldıktan sonra Merih Nehri üzerinden Türkiye’ye yolldı.

KÖYLÜLER ÇIPLAK HALDE BULDULAR

Geçen akşam, Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kiremitçi Salih köyünde, köylüler arazide gezerken göçmenleri çıplak bir şekilde fark etti. Köylüler, vücutlarında işkence izleri bulunan göçmenleri, köy kahvesine götürüp soba başında ısınmalarına yardım ettiler. Köylüler evlerinden yiyecek ve kıyafet de getirip göçmenleri giydirdi. Kahvede soba başında ısınan göçmenler, köylülerin getirdiği kıyafetleri giydikten sonra jandarmaya teslim edildi.

YUNAN POLİSİ DÖVMÜŞ

Kiremitçi Salih Köyü Muhtarı Zeki Ateş, köylülerin çıplak bir şekilde bulduğu göçmenleri kahveye götürüp, ısınmalarını sağladığını ifade ederek, 'Kaçaklar Yunanistan’da yakalandıktan sonra dövülerek geri yollamış. Köylülerimiz de o şekilde bulmuşlar ve kahveye götürüp ısınmalarını sağladılar. Hepsinin sırtları ve vücutlarında dayak izleri vardı. Ne olduğunu sorduğumuzda Yunan polisinin dövdüğünü söylediler. Biz giysi verdikten sonra jandarmaya haber verdik ve jandarma göçmenleri alıp götürdü' şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal