Yüksek Hız Beraberinde Facia Getirdi

İstanbul Fatih'te sabah saatlerinde bir otomobil aşırı süratli olduğu için kontrolden çıkıp önce bir binaya sonra bir iş yerine çarptıktan sonra yolun karşı tarafına savruldu.

16.03.2019-10:34 - (Son Güncelleme: 16.03.2019-10:18) Yüksek Hız Beraberinde Facia Getirdi

İstanbul Fatih'te bir araç yüksek hızlı bir şekilde seyir halindeyken bir anda kontrolden çıkarak önce bir binanın kolonuna sonrasında bir işyerine çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun karşı tarafına savrulan arabada 5 kişi bulunuyordu.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Araçta bulunan 5 kişiden 3ü yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekipleri geldi. Kaza ile alakalı civardaki kameralar incelendi. Gelen ambulanslar hastaları müdahele için hastaneye kaldırdı.

İŞYERİ SAHİBİ KONUŞTU

İşyerine araba çarpan İshak Yıldız adlı vatdandaş sabah işyerine geldiğinde camların, kapının duvarların hasarını görünce neye uğradığını şaşırdığını ve maddi zararların çok olduğunu söyledi.

Sabahtan beri zararımızı karşılamak için çaba harcıyoruz diye Yıldız, aracın da ciddi ağır hasar aldığını olayın hala şokunda olduğunu söyledi.

KAMERA KAZA ANINI KAYDETTİ

Kazanın olduğu yerdeki kamera, kazanın olma anını ve bitişini tam olarak kaydetti.  Aracın süratli olduğu kamera kayıtlarında da görülebiliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal