Trafiktekilerin Yüreğini Ağzına Getirdi!

Pendik'te sabah saatlerinde okula gittiği tahmin edilen bir genç otobüsün arkasına tutunarak pateniyle yolculuk yaptı. O anlar görenleri korkuttu.

16.03.2019-10:17 - (Son Güncelleme: 16.03.2019-10:05) Trafiktekilerin Yüreğini Ağzına Getirdi!

Pendik'te sabah saatlerinde bir vatandaş arabasındayken otobüsün arkasına tutunmuş pateniyle yolculıuk yapan genci gördüğünde olayı videoya almaya başladı. Otobüsün arkasında rahat hareketleriyle dikkat çeken genç olası bir kazaya davetiye çıkardı.

OTOBÜSTEN İNMİŞÇESİNE RAHAT DAVRANDI

Bir süre sonra gideceği yere ulaştığı anlaşılan genç otobüse tutunmayı bırakarak gayet rahat harekelerle sanki normal bir yolculuk yapmış edasıyla yoluna patenleriyle devam etti.

Görenlerin şaşırdığı ve korkuya kapıldığı bu durum neyse ki bu seferlik kazasız bir şekilde sonuçlandı. Duyarlı vatandaşların bu tarz olayların önüne geçmek için sosyal medyada daha önce de bu tarz hadiseler kaydedilip paylaşılmıştı.

LÜKS ARABAYA TUTUNAN 12 GENÇ

Daha önce bir instagram kullanıcısının paylaştığı videoda da trafiğe açık yolda üstü açık lüks bir arabanın kapılarına tutulmuş, patenleriyle arabayı takip eden 12 gencin videosu instagramda yoğun tepki almıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal