Yozgat Tanıtım Günleri Yenikapı'da Düzenlenecek

29.11.2018-02.12.2018 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan Yozgat Tanıtım Günleri Etkinliğinde Yozgat’ın tüm değerlerini bir araya getireceğiz.

20.11.2018-13:01 - (Son Güncelleme: 20.11.2018-17:11) Yozgat Tanıtım Günleri Yenikapı'da Düzenlenecek

29.11.2018-02.12.2018 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan Yozgat Tanıtım Günleri Etkinliğinde Yozgat’ın tüm değerlerini bir araya getireceğiz.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Beyefendinin katılımı da etkinliğimizi onurlandıracak ve bizlere gurur verecektir.

Yozgat Konfederasyonu olarak bu yıl ilkini düzenlediğimiz Yozgat Tanıtım Günleri Etkinliğini ilerleyen dönemlerde geleneksel hale getireceğiz. Yozgat Konfederasyonu olarak Yozgat kültürünü ve bu kültürün yaşatılmasını çok önemsiyoruz. Bizi diri tutan en önemli hususlardan birisi her şart ve koşulda yaşatmaya çalıştığımız bu kültürdür. Onu yaşatalım ki bizler yaşayalım. Nesillerimiz yaşasın.

Etkinlik için gerek Yozgat ve ilçelerinde gerekse de İstanbul’da çok ciddi çalışmalar yapıldı. Etkinlik tarihine kadar “Yozgat’ı İstanbul’a taşıdık, etkinlik tarihlerinde ise İstanbul’u Yozgat’a yani Yenikapı’ya taşıyacağız”. Yenikapı’dan Yozgat’a bir pencere açtık. İstanbul’daki bu pencereden doya doya Yozgat seyredilecek.

Yozgat Konfederasyonu olarak yöremize ait unutulmaya yüz tutmuş, her nesil geçişinde bir kısmını kaybettiğimiz kültürel özelliklerimizi bu etkinlikte hatırlayacağız ve katılımcılara hatırlatacağız. Yozgat’ımıza yakışır nitelikteki bu görkemli etkinliğimizde her şey YEREL ve her şey YOZGAT’a ait. Kısacası etkinlikte her şey buram buram Yozgat kokacak.

Yozgat Konfederasyonu olarak en büyük misyonlarımızdan biri farkındalık bilincine sahip olmaktır. Yozgat’ı farkındalık bilinci ile tanıtacağız, yine bu bilinç ile anlamlandıracağız ve anlatacağız. Bu farkındalık aslında “Zihniyet Dönüşümüdür”.

Organizasyona verdikleri destek için Yozgat Valiliği’ne, İstanbul Büyükşehir Belediyesine, Yozgat Belediyesine, Konfederasyon Yönetimi Kurulu Üyelerine ve ilgili komisyonlarıma teşekkürlerimi sunarım.

Saygılarımla;

Genel Başkan Mehmet Deniz

Yozgat Konfederasyonu

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal