Cumhurbaşkanı Erdoğan Batılılara Sert Çıktı: Neden Rahatsız Oluyorsunuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, akademisyenlerin gözaltına alınmasını eleştirenlere sert çıktı. Erdoğan, "Gezi Parkı ile alakalı kişiler gözaltına alındı. Batı bu şahıslar içeri alınınca niçin rahatsız oluyor? " dedi.

20.11.2018-12:48 - (Son Güncelleme: 20.11.2018-12:39) Cumhurbaşkanı Erdoğan Batılılara Sert Çıktı: Neden Rahatsız Oluyorsunuz?

'Gezi' soruşturması çerçevesinde akademisyenlerin gözaltına alınmasını eleştiren Batılı ülkelere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cevap geldi.

Parti grubunda açıklamalar yapan Erdoğan, "Gezi Parkı ile alakalı kişiler gözaltına alındı. Batı'dan ve malum çevrelerden açıklama yapılıyor. Dünyada bu işlerin finansörü olduğu gibi, Türkiye'de de finansörü olan çevreler var. Batı bu şahıs içeri alınınca niçin rahatsız oluyor? Kendi devletinizde olunca feryad figan. Türkiye'de olunca akademisyendir falan filan. Siz bunları bizim külahımıza anlatın" sözlerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Son grup görüşmemizden bugüne geçen 2 haftada önemli çalışmalar yaptık. Tarım Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan fidan dikme projesine katıldık. Her bir öğrencimiz okulunu tamamladığında, onun için dikilen fidan 10, 15 senelik koca bir ağaca dönecek.

Böyle dönemler sınav dönemleridir. Sınavı başarıyla geçemeyenler vazifeyi devredeceklerdir. Başarılı olanlar halkımızın takdirini görecektir. Paris Zirvesi'nde çok fazla liderle görüşme olanağımız oldu. Fikir alış-verişi yaptık. En fazla ders alınması gereken olaylardan biri 1. Dünya Savaşı'dır. Buralardan bir şeyler çıkarmak boşunadır.

Millet Bahçelerini kurduk. Bu kurulan millet bahçeleri ile kişi başına düşen yeşil alan yüzde 10 yükseldi.

Gezi Parkı ile alakalı şahıslar gözaltına alındı. Batı'dan ve malum çevrelerden açıklama yapılıyor. Dünyada bu işlerin finansörü olduğu gibi, Türkiye'de de finansörü olan şahıslar var. Batı bu kişi içeri alınınca niçin rahatsız oluyor? Kendi devletinizde olunca feryad figan. Türkiye'de olunca akademisyendir falan filan. Siz bunları bizim külahımıza anlatın."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal