Yılan Tarafından Isırılan Aref Olayın Detaylarını Anlattı

Kobra tarafından ısırılan ve tedavi için Mısır'a götürülen Aref, olayın nasıl olduğunu anlattı. Yılanı 1,5 yıl önce aldığını söyleyen Aref, yılanın bir gözünün kör ve hasta olduğunu söyledi.

18.07.2018-12:27 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-12:18) Yılan Tarafından Isırılan Aref Olayın Detaylarını Anlattı

Kobra yılanı tarafından sokulmasının ardından özel bir uçakla Mısır'a sevk edilen illüzyonist Aref Ghafouri'nin tedavisi devam ediyor. Aref, tedavi altında olduğu hastanede olayın nasıl cereyan ettiğini anlattı. Aref, bir Suriyeli tarafından yaklaşık 1.5 sene önce kendisine verilen bir gözü kör, hasta ve yaralı nadir bulunan bir yılan tarafından sokulduğunu kaydetti.

YILAN ISIRDIKTAN SONRA VÜCUDU UYUŞMAYA BAŞLAMIŞ

Çok hareketsiz olan, öldüğünü sandığı yılanı, bakımı için kafesinden aldığını ve yıkadığını söyleyen Aref, kafesine tekrar koyduğu esnada yılanın aniden geri geldiğini ve sağ kolundan sokulduğunu söyledi. Zehri ağzıyla emerek çıkarmaya uğraştığını ve bir bez parçasıyla kolunu ısırığın üst kısmından sıkıca sardığını söyleyen Aref, hemen arkadaşlarına haber verdiğini ve kısa bir zaman sonra ise vücudunun uyuşmaya başladığını ifade etti.

PANZEHİR SADECE MISIR'DA VAR

Evden giderken yılana baktığını söyleyen Aref, "Çok yaşlı bir yılandı. Zannediyorum öldü. Bir iki hastaneye gittik. Son olarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldik. Beni sokan yılan yalnızca Mısır, Suriye ve Suudi Arabistan'da doğada bulunuyor. Fransa ve Suudi Arabistan'da da panzehir vardı. Son üç yıldır bu yılanın panzehri dünyada yalnızca Mısır'da var. Mısır'da da çok az var. Bu sebeple Mısır'a gitme kararı aldık. En hızlı biçimde Mısır'a gitmek için ambulans uçak tahsis edildi" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal