Yazar Nihat Genç Zehir Zemberek Sözlerle Oda TV'den Ayrıldığını Açıkladı

OdaTV yazarı Nihat Genç, zehir zemberek sözlerle OdaTV'den ayrıldığını açıkladı. Genç, "Benden kimse Canan Kaftancıoğlu'nu övmemi beklemesin" diyerek OdaTV'ye çok sert eleştirilerde bulundu.

22.07.2019-11:36 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-11:37)

Yazar Nihat Genç, Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda Odatv, Halk Tv, BirGün gibi yayın organlarıyla Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu için çok sert eleştiriler yaptı.

Uzun senelerdir yazılar yazdığı Odatv internet sitesinden ayrıldığını duyuran Genç, "Benden kimse Canan Kaftancıoğlu'nu övmemi beklemesin" dedi.

İşte zehir zemberek sözlerle Oda TV'den ayrıldığını açıklayan Nihat Genç'in o açıklamaları:

"ETNİK MİLLİYETÇİDEN ULUSAL KAHRAMAN YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR"

İki gün önce Kaftancıoğlu'nun mahkemesi var, hukuksuz ise buna karşı çıkacaksın. Fakat Odatv, Kaftancıoğlu davasında öyle bir başlık atıyor ki "Ben buraya şu hayalle geldim" gibi. Etnik bir milliyetçiden ulusal bir kahraman yaratmaya uğraşıyor, bu vahşettir. Bunu sen yapamazsın. Ben açarım Odatv'nin iki-üç sene önceki Kaftancıoğlu yazılarını, Odatv altından kalkamaz.

"KAFTANCIOĞLU'NU ÖVENLERLE BİR ARADA BULUNMAM MÜMKÜN DEĞİL!"

Bakıyorum ki Odatv'de sapma var. Yanlış bir yola girilmiş. Bazen bilmediğin yollarda gidersin, bir sapağa girersin yanlış bir yola çıkarsın. Ben hep öyle yaptım. Yanlış yola girdiysem geri dönmüşümdür. Fakat Odatv, 5-6 aydır; İmamoğlu aday olduktan sonra o kadar artık üç dört kez yanlış yola girdi. Artık geri dönsek de çıkamayız. Benim burada Canan Kaftancıoğlu'nu öven insanların olduğu bir yerde olmam mümkün değildir.

"ÜLKEYİ BÖLME PEŞİNDELER!"

Bu kadar yanlışın içerisinde biz olamayız. Bunlar etnik milliyetçidir. Bu ülkeyi bölmeye, parçalamaya geldiklerini kendileri ifade ediyor. Şimdi meydan bunlara kaldı. CHP'nin dümenini ele geçirince bunlar önemli duruma geldi. Bizden şunu istiyorlar; Nihat Genç, Kaftancıoğlu'nun etnik milliyetçiliğini desteklesin. CHP'li kitleler ne der bilemem ben kendimi kurtarma peşindeyim. O nedenle Odatv'de yazamam.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal