Ünlü Oyuncunun Abisi Evinde Ölü Bulundu!

Oyuncusu ve yapımcı Erkan Can'ın abisi Ömer Can, öğle vakitlerinde evinde ölü olarak bulundu. Can'ın şüpheli ölümüyle alakalı soruşturma başlatıldı.

24.01.2019-15:20 - (Son Güncelleme: 25.01.2019-17:37) Ünlü Oyuncunun Abisi Evinde Ölü Bulundu!

Oyuncusu ve yapımcı Erkan Can'ın abisi Ömer Can, öğle vakitlerinde evinde ölü olarak bulundu. Yıldırım ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde tek yaşayan Ömer Can'dan haber alamayan yakınları, bahçe kapısının açık olduğunu fark edip içeri girdi. Ömer Can'ın hareketsiz bir şekilde yattığını gören yakınlarını, durumu sağlık ve güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 3 çocuk babası Ömer Can'ın hayatını kaybettiğini belirtti. Eve gelen güvenlik güçleri ve Cumhuriyet savcısı, evde detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. İncelemeden sonra Can'ın cansız bedeni, ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.



Ömer Can'ın yakınlarından Mehmet Çolak, 'Mahalleli tarafından çok sevilen biri. Dün birlikte çay içtik. Kendini iyi hissetmediğini söyledi' ifadelerini kullandı. Komşuları, oyuncu Erkan Can'ın özel günlerde gelerek ağabeyi Ömer Can'ı ziyaret ettiğini söyledi. Ömer Can'ın şüpheli ölümüyle alakalı soruşturma başlatıldı.

Bursa'ya gelen Erkan Can'ı yakınları bırakmadı. Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ömer Can toprağa verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal