Bülent Arınç, "Abdullah Gül'ün Partisine Katılır Mısınız" Sorusuna "Hayır" Cevabını Verdi

Abdurrahman Dilipak, Abdullah Gül'ün yeni parti kuracağı iddiasını gündeme taşımıştı. Bülent Arınç' "Partiye katılır mısınız" sorusuna "Hayır" cevabını verdi.

24.01.2019-14:52 - (Son Güncelleme: 24.01.2019-14:43) Bülent Arınç, "Abdullah Gül'ün Partisine Katılır Mısınız" Sorusuna "Hayır" Cevabını Verdi

"Abdullah Gül'ün parti kuracağı" söylentileri gündemdeki tazeliğini korurken, Bülent Arınç; "Abdullah Gül yeni partiye sizi davet ederse katılır mısınız?" sorusuna; "Hayır" yanıtını verdi.

ABDURRAHMAN DİLİPAK GÜNDEME GETİRDİ

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, geride bıraktığımız günlerde yazdığı bir yazıda "5'inci ayın 5'inde 55 vekille parti kuracağını, kurulacak yeni partiye diğer partilerden gelenler olacağını, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan gibi kişilerinde de partide yer alacağı" ifadelerini kullanmıştı.

FEHMİ KORU İDDİALARI GÜÇLENDİRDİ

Dilipak'ın iddiaları gündeme gelmişken, dikkat çeken bir yazı da Abdullah Gül'ün yakın arkadaşı olduğu tanınan gazeteci Fehmi Koru'dan geldi. Koru, yeni parti kapısının hep açık tutulması gerektiğini ifade ederek iddiaları kuvvetlendirdi.

ARINÇ'TAN TEK KELİMELİK YANIT

Abdullah Gül'ün yeni parti kuracağı söylentisi AK Parti'nin eski kurmaylarının da tekrar gündeme gelmesine sebep oldu. Mesele ile alakalı Bülent Arınç'a "Abdullah Gül parti kurup sizi davet ederse kabul eder misiniz?" sorusu soruldu. Gül'ün kuracağı partiye katılacağı iddialarını net bir dille yalanlayan Arınç, "Hayır" cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal