Ünlü Mankenin Yatak Odasının Dinlenmesini Davasında Karar Çıktı

Eski Türkiye güzeli Sinem Sülün'ün yatak odasının dinlendiği iddiasıyla eski eşi Mustafa Yüksel ve kayınpederi ile kayınvalidesine 2´şer sene 6´şar ay 15´er gün hapis cezası verildi.

21.06.2018-15:54 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-15:47) Ünlü Mankenin Yatak Odasının Dinlenmesini Davasında Karar Çıktı

Eski Türkiye güzeli Sinem Sülün´ün 2015 senesinde yaptığı şikayet üstüne, boşandığı eşi Mustafa Yüksel, kayınvalidesi Hikmet Birsen Yüksel ve kayınpederi Sami Yüksel için, "Kişiler arasında açık olmayan konuşmaları kayıt etmek" suçundan soruşturma açtı.

DHA'nın aktardığına göre, yatak odasında üçlü prize takılı sim kartlar üstünden ortam dinlemesi gerçekleştirildiği tespiti ardından, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Mustafa Yüksel, Hikmet Birsen Yüksel ve Sami Yüksel için iddianame hazırladı.

YEREL MAHKEME ÜÇ SANIĞA DA 3'ER YIL 9'AR AY CEZA VERDİ

İddianame İstanbul 28. Asliye Ceza Mahkemesi´ne sevk edildi. Mahkeme iddianameyi kabul ederek sanıkları yargılamaya başladı. 1 Aralık 2016 tarihli duruşmada karar çıktı. Mahkeme, Sinem Sülün´ün eski eşi Mustafa Yüksel, kayınvalidesi Hikmet Birsen Yüksel ve kayınpederi Sami Yüksel´i, "Zincirleme kişiler içinde açık olmayan konuşmaları kayıt altına almak" suçundan mahkum etti. Her üç sanık da 3´er sene 9´ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanıklar için iyi hal indirimine gidilmedi.

KARAR İSTİNAFA TAŞINDI

Sanıkların avukatları bu kararı İstinaf mahkemesine götürdü. Dosyanın sevk edildiği İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 19. Ceza Dairesi´nde yapılan karar duruşmasına, Sinem Sülün ve avukatı Nilüfer Ergin ile sanıkların Avukatı Osman Hacıbekiroğlu katıldı. Önceki duruşmalarda verdiği esas hakkındaki mütalaasını yineleyen İstinaf Savcısı Ahmet Akkaya, Mustafa Yüksel´in beraatine, diğer iki sanığın ise cezalandırılmasın yönünde görüş açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal