Şehit Cenazesinde Kılıçdaroğlu'na Büyük Şok

Şehit Aliseydi Özdemir’in cenaze namazı öncesi, şehit yakınları cenazeye çelenk gönderen CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun çelengini parçalayarak CHP’ye çok sert tepki gösterdiler.

21.06.2018-15:15 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-15:16)

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bölücü PKK’nın saldırısı sonucu şehit düşen piyade sözleşmeli Onbaşı Aliseydi Özdemir (25) için memleketi Malatya’da cenaze töreni gerçekleştirildi.

CHP ÇELENGİNİ PARÇALADILAR

Cenaze töreni öncesi şehidin naaşının musalla taşına getirilmesinin ardından bazı şehit yakınları cenazeye çelenk gönderen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çelengini parçalayarak Kılıçdaroğlu’na sert bir şekilde tepki gösterdi.

"ÇİÇEĞİNİZİ ŞEHİDE DEĞİL DEMİRTAŞ'A GÖNDERİN"

Tekbir getirerek çelengi parçalayan şehit yakınları, "Çiçeğinizi şehide göndermeyin Edirne'deki Selahattin Demirtaş’a gönderin. Utanmadan çiçek gönderiyorsunuz. Bu şehidin kanında CHP’nin eli var. Çiçek göndermişler bir de, alın başınıza çalın’’ ifadelerini kullanarak CHP lideri Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

DEMİRTAŞ’A DESTEK

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, aday gösterilmesinin hemen ardından Edirne’ye giderek tutuklu Selahattin Demirtaş’a destek vermiş ve bunun ardından Demirtaş’ın serbest bırakılması için istekte bulunmuştu.

Ardından Diyarbakır’da miting düzenleyen Muharrem İnce, mitinginde HDP ve CHP’nin bayraklarının yan yana sallanması ‘demokrasi’ olarak görmüş ve tepki göstermemişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal