Türkiye'de Bir İlk Olan Tesis Manisa'da Açılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içinde hizmete sokacağı elektrikli otobüsler için yaptığı şarj istasyonunun inşaatında sona gelindi.

04.07.2018-13:15 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-13:14) Türkiye'de Bir İlk Olan Tesis Manisa'da Açılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi toplu ulaşımda hizmete açacağı elektrikli otobüsler için inşaatına başlanan şarj istasyonu çalışmalarda sona gelindi. Şarj Dolum İstasyonu'nun haricinde tesiste Elektrikli Otobüs Bakım Onarım ve İşletme Binasında inşaat çalışmalarının eş zamanlı olarak devam ettiğini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Çalışmalar her iki binada da eş zamanlı olarak devam etmekle beraber binaların betonarme ve çelik çatı imalatları, bina içi tesisatlar, sıva yapılması kapı ve pencerelerin takılması gibi imalatlar bitirilmiş olup zemin döşemeleri, duvar boyaları ve çevre altyapı işleri gibi imalatlar sürmektedir" dedi.

"YOLCULARIN MAĞDUR EDİLMEMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI"

Söz hususu tesisin mevcut Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminali içinde yapılması sebebiyle terminal alanı içinde yolcu indirme-bindirme ve depolama yapmakta olan toplu taşıma araçlarının alanlarının da azaldığı göz önüne alındığını söyleyen Başkan Ergün, bu hususta mağduriyet olmaması için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal