Temel Karamollaoğlu Çamlıca Cami'sini Hedefe Koydu!

Yerel seçimlerden hüsranla ayrılan Saadet Partisi'nin lideri Temel Karamollaoğlu "Hangi akıllının başına Çamlıca Tepesi'ne 60 bin kişilik cami yapmak gelir" diyerek Çamlıca Cami'sine saldırdı.

12.04.2019-13:06 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-12:57) Temel Karamollaoğlu Çamlıca Cami'sini Hedefe Koydu!

31 Mart yerel seçimlerinde terör örgütü PKK'nın meclisteki temsilcisi HDP ile işbirliğine girip umduğunu bulamayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ibadete açılan Çamlıca Cami'sini hedef gösterdi.

Temel Karamollaoğlu, "Hangi akıllının başına Çamlıca Tepesi'ne 60 bin kişilik cami yapmak gelir. Bir kere doldursunlar ellerini öperim" ifadelerini kullandı.

"BİR KERE DOLDURSUNLAR ELLERİNİ ÖPERİM"

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sadece Türkiye'de değil tüm dünyada Müslüman kamuoyunda ilgi uyandıran ve yapılmasından büyük mutluluk duyduğu Çamlıca Cami'sini şu sözlerle hedef aldı:

"Hangi akıllının başına Çamlıca Tepesi'ne 60 bin kişilik cami yapmak gelir ya? Bir kere doldursunlar ellerini öperim. İçeriye giren dışarıya nasıl çıkacak? Günün en az 7-8 saatini vermesi lazım ki, orası dolsun.

Bunu bile idrak etmeden, dışarıdan bakıldığı zaman 'Şu ihtişama bak ya, nereden nereye geldik Türkiye olarak' derseniz, işte hapı yuttuğumuzun resmidir bu. Bu Türkiye'nin ne kadar perişan halde olduğunu gösterir, ne kadar geliştiğini kalkındığını göstermez. Bakış açısı bu."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal