Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Fiyatı Ne Kadar? Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hangi Hastanelerde Geçerli?

İnternette en çok aranan konulardan biri olan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Fiyatı Ne Kadar? Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hangi Hastanelerde Geçerli? İle ilgili detaylar haberimizde…

31.01.2019-16:42 - (Son Güncelleme: 31.01.2019-16:40) Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Fiyatı Ne Kadar? Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hangi Hastanelerde Geçerli?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, SGK’lı kişilerin sağlık hizmetlerinden daha kapsamlı ve uygun fiyatlardan yararlanması için oluşturulmuş sağlık sigortasına verilen addır. SGK tarafından karşılanmayan ya da ücret limitlerini aşan tedavi giderleri tamamlayıcı sağlık sigortası tarafından karşılanıyor.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası tarafından verilen hizmetler ise şöyle;

-SGK tarafından karşılanmayan sağlık hizmetleri bu kapsama giriyor. (estetik girişimler, akupunktur gibi alternatif tedaviler vb.)

-Sağlık kuruşları tarafından ek olan ücret tutarları

-Hastane de konaklama, otel ücreti gibi ücretlerin hastalardan alına bilecek ücretler.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Fiyatı Ne Kadar?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası için ayda 58 TL ödeniyor. SGK ile anlaşmalı özel hastanelerde, tedavi ücretlerine ek olarak indirim yaşanmasına neden oluyor.  Bir kişi bir senede 590 TL Tamamlayıcı Sağlık Sigortası primi ödüyor.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hangi Hastanelerde Geçerli?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, SGK tarafından tam karşılanmayan ve ya belli bir ücretinin karşılandığı tedavilerde kullanılıyor ve özel hastanelerde geçerlidir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal