Tabanca Markaları

Tabanca markaları ve özellikleri? Tabanca markaları ve fiyatları? Sarsılmaz tabanca fiyatları? Tabancalarla ilgili ayrıntılı bilgileri sizler için derledik.

23.05.2018-17:05 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-12:24)

Silahlar bir çok devlette farklı çapta ve özelliklerde imal edilmekte olup genel kullanım hedefi kolluk kuvvetlerince asayişi temin etme ve koruma maksatlıdır. Dünyada kendini ispatlamış kullanımı ve güvenirliği bir çok kurum tarafından kabul edilmiş tabancaları listeliyoruz.

CZ 75 SP-01

1944 senesinde Çekoslovakya’da Agrozet Notional Enterprise tarafından üretilmiştir. CZ-75 silahlar genel olarak aynı niteliğe sahip silahlar- dır. Fakat bazıları emniyet sistemi açısından değişiklikler gösterir. Örneğin CZ-75 B ve CZ-75 Compact türlerinde horoz emniyeti, mandal emniyeti ve ateşleme pim blok emniyeti olmasına rağmen, CZ-75 Dao türünde yalnızca ateşleme pim güvenliği vardır. CZ-75 de ise horoz emniyeti ile mandal emniyeti yer almaktadır.

EAA Witness Elite Match

Bu silahı esasen sıralamanın en üst kısmına taşıyan özelliği atış yeteneğinin diğer silahlara oranla daha iyi olması. Nerdeyse herkesin ürkmeden/korkmadan kullanabileceği nadir silahlardan.

Springfield XDm 4.5″

Çok yüksek bir standarda sahip aynı anda dünyanın en kaliteli silahları içinde yer alan Springfield XDM 4.5 ” polimer yapısı sebebiyle Glock marka silahlara çok bernzer. Özellikle atış ve ergonomik yapısı en üst seviyede denebilir. Dış yapısı korosyona ve dış etkenlere karşı oldukça sağlamdır.

Baby Eagle II BE9915R

İsrail ordusu tarafından tercih edilen bu silah dizaynı CZ75 silaha dayanmaktadır. Baby Eagle II BE9915R silahının değişik kullanım özellikleri ve ergonomik tutuş kapsamı nerdeyse CZ75 ile aynı gibidir. Bunun yanında bu silahın çerçeve içindeki slayt raylar gayet stabil hareket etmektedir. Diğer silahlara göre el ergonomiği en üst düzeyde olan bir tabancadır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal