Süleyman Amca İçini Döktü

24 Haziran seçimlerine giderken ‘’Laiklik elden gidiyeah’’ sözleriyle gündeme oturan Süleyman Çakır, seçimden AA muhabirinin sorularını cevapladı.

28.06.2018-22:59 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-22:50)

24 Haziran seçimlerine doğru ilerlerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destek röportajında yöresel ağız ile söylediği "Laiklik elden gidiyeah" cümlesi ile sosyal medyada gündeme oturan, Süleyman Çakır, AA muhabirinin sorularını cevapladı.

SİNOPLU, ÜSKÜDAR'DA YAŞIYOR

Sinoplu olduğunu ve Üsküdar'da ailesiyle yaşadığını açıklayan Süleyman Çakır, 24 Haziran seçimlerinden önce verdiği röportajda, Türkiye’de geçmişte yaşanan sıkıntıları, zulüm günlerini, halkın öğrenmesi için açıklamak istediğini ifade etti.

"BU İKTİDARIN YAPTIĞI HİZMETLERİ GÖRMEMEK İHANET OLUR"

İstanbul'da suların akmadığı, çöplerin toplanmadığı, hastanelerde uzun kuyrukların olduğu günleri yaşadığını tek tek anlatan Süleyman Çakır, o günlere dair şu ifadeleri kullandı:

"Ülkedeki bu hizmetleri görünce eskileri anlatmamak elde değil. Bugün bakıyorsunuz, ambulans evlere geliyor. Her hastaneye gidiyorsun. SSK, devlet ve askeri hastanelere gidebiliyorsun. Her şey kolaylaştı. Bu iktidarın yaptığı hizmetleri görmemek, ihanettir, aleyhinde konuşan vatan hainidir, başka izahı olmaz. Türkiye'de bu millete hizmeti göremeyene ne nedir? Babamın oğlu olsa vatan hainidir.

"SULAR 2 GÜN AKAR, 4 GÜN AKMAZDI, O DA BULANIK AKARDI"

AK Parti’den önceki dönemde yaşanan sorunları anlatmaya devam eden Çakır, 'Vatandaşa niye istemiyorsun, bana izah et.' diye soruyorum. 16 yıldır daha sularım 2 saat kesilmedi. 2000 öncesi 4 gün akmazdı, 2 gün akardı. O da bulanık suydu. Çöpler bir ay toplanmadı, hastanede kuyruklar... Hastaneler sinek yuvasıydı, pislikten geçilmezdi, şimdi gidiyorum, pırıl pırıl’’ diye konuştu.

"EŞİMİ TÜRBANLI DİYE İÇERİ ALMADILAR"

Fenomen Süleyman Çakır, 2000 senesinden önce GATA'nın bir hastanesine gerçekleştirdiği ziyareti şu şekilde ifade etti:

"Beni hastaneden içeri almadılar. Eşimi de türbanlı diye dışarıda bıraktılar. O zaman tesettürlü, takkeli içeri almıyorlardı. Gittim hastamı zorla ziyaret edebildim. Şimdi herkes her hakka sahip, serbest, ilacını, muayenesini alıyor. Açık, kapalı, takkeli bir sorun yok.

"AĞLAYASIM GELİYOR"

AK Parti’nin yaptığı hizmetlere dair konuşan Çakır ‘’Bunları söylememek, AK Parti'nin yaptığı hizmetleri anlatmamak ihanet olur. Bu hizmetler niye 2002 yılından önce olmadı, ağlayasım geliyor’’ dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal