Son Dakika: TEM'de Büyük Kaza

Anadolu Otoyolu üzerinde TIR ile bir minibüsün karıştığı kazada ilk belirlemelere göre can kaybı var

17.04.2018-10:34 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-10:56) Son Dakika: TEM'de Büyük Kaza

Anadolu Otoyolu üzerinde TIR ile bir minibüsün karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti.

Anadolu Otoyolu İstanbul istikametinde TIR ile minibüsün karıştığı trafik kazasında yapılan ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinin yakınlarında, TEM yolunda Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ve kaymakamların eşlerinin bulunduğu bir minibüsle TIR çarpışarak kaza yaptı. Kazada TIR sürücüsü hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı. Kazada yaralanan Hülya Aksoy ile kaymakamların eşleri, ambulanslarla hastanelerin acil servislerine kaldırıldı.

TEM Otoyolu'nda toplam 4 aracın karıştığı trafik kazası yaşandı bilgisi geldi. Bir minibüs ile tırın karıştığı kaza sırasında, iki araç yolun ortasında bulunan boşluğa düştü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildiği bildirildi. Minibüsün içinde bulunan yolculardan birinin Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy olduğu ve başka kaymakamların eşlerinin de bulunduğu öğrenildi. Yaralı Hülya Aksoy ile kaymakam eşleri hastanelerin acil servislerine sevk edildi. Kaymakamlar ise olayın hemen ardından Fatih Devlet Hastanesine gelerek bilgi aldı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy da bölgeye hızlı bir şekilde intikal etti. Araçta sıkışan bazı yaralıları itfaiye ekipleri gerçekleştirdikleri kurtarma operasyonu ile araçtan çıkardı

TEM Otoyolunun İstanbul istikameti gerçekleşen kaza sebebiyle uzun süre kapalı kaldı. Trafikte yaklaşık 20 kilometre uzunluğunda kuyruk oluştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal