Son 10 Günde 3 Genç Aynı Sebepten Yaşamını Yitirdi

Otostop yaparak seyahat etmeye çalışanların bindiği araçların kaza yapması sonucu son 10 günde 3 genç hayatını kaybetti

24.04.2018-11:16 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-12:29)

Fethiye’ye tatile giden 22 yaşındaki Gizem Polat, Seydikemer’de otostop yaparak bindiği araçta, aracı kullanan şoför Erol Bağ ile birlikte kazaya kurban gitti. Viraja aşırı hızlı girince takla atan aracın kadranı 130 kilometrede takılı kaldı dikkatlerden kaçmadı.

Sırt çantalarını alıp yola çıkan iki gencin Fethiye’de tatil yapma hayalleri faciayla sona erdi. Korkunç kaza Muğla Seydikemer’de yaşandı. Isparta’da Milli Eğitim Müfettişi olarak görev yapan 53 yaşındaki Erol Bağ idaresindeki otomobil Bayır Mahallesi mevkiinde aşırı hızla viraja girince yoldan çıkıp taklalar atarak yolun kenarında ki araziye yuvarlandı. Aracın hurda yığınına döndüğü kazada sonucu Erol Bağ ile 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Gizem Polat hayatını olay yerinde kaybetti. Polat’ın erkek arkadaşı 21 yaşındaki Salim Yapıcı ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri acil çağrıyla sevk edildi. Yaralı Yapıcı ilk müdahalenin ardından ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’nin acil servisine kaldırıldı. Savcının incelemesinin ardından hayatını kaybeden 2 kişinin cesedi ise morga götürüldü. İncelemede otomobilin hız kadranının 130 kilometrede takılı kaldığı tutanaklara kaydedildi.

Kazada yaşamını yitiren 22 yaşındaki Gizem Polat ve erkek arkadaşı Salim Yapıcı’nın tatil yapmak amacı ile İstanbul’dan Fethiye’ye gittiği, otomobile de otostop yaparak bindiği ortaya çıktı.

10 GÜNDE 3 KURBAN

Otostop yaparak seyahat edenlerin bindiği araçların kaza yapması neticesinde son 10 günde 3 genç hayatını kaybetti. 11 Nisan’da Antalya Demre-Finike Karayolu’nda sebze taşıyan kamyonun devrilmesi sonucu araca otostop yaparak binen Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi Selver Sakartepe (21) hayatını kaybetmişti. 2 arkadaşı ile sürücü de kaza anında yaralandı. 11 Nisan’da ise Bolu’nun Yeniçağa İlçesi’nden otostopla Gerede’ye gitmek isteyen 35 yaşındaki Nusrettin İnanoğlu bindiği aracın karıştığı kaza sonucunda can verdi. Kazada 3 kişi de yaralandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal