Şoförünün Kontrolünü Kaybettiği TIR'ın İçindeki Elektronik Cihazlar Yola Savruldu

İzmir - Aydın otobanında seyreden bir TIR, şoförünün kontrolü kaybetmesi ile savrulmaya başladı. Şoförün güçlükle kontrol altına aldığı TIR'daki elektronik cihazlar ise yola savruldu.

04.05.2019-10:46 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-10:48)

İzmir-Aydın otobanında giden bir TIR aniden kontrolünü yitirdi. Tırın arkasında olan kasa savrulurken, tırın tekerinin ve malzemelerin ise otobana saçıldığı fark edildi. Otobanda meydana gelen korku dolu o anlar ise cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

TIR'IN SAVRULDUĞU ANI KAMERAYA KAYDETTİ

İzmir'den Bodrum'a gelen Eyüp Özay, yanından geçen tırın direksiyon hakimiyetini yitirdiğini fark etti. Cep telefonuna sarılan Özay, tırın bir anda savrulduğu anı saniye saniye cep telefonuyla görüntüledi.

LASTİĞİ FIRLADI, ELEKTRONİK MALZEMELERİ YOLA SAVRULDU

Facianın eşiğinden dönülen kazada, TIR kasasının bir anda savrulduğu ve içinde olan elektronik malzemelerinin İzmir, Aydın otobanına savrulduğu fark ediliyor. Son anda bir hamle ile TIR'ın devrilmesini önleyen TIR sürücüsü, aracı güçlükle durdurdu. O anda TIR'ın sağından ve solundan araç geçmemesi ise muhtemel bir faciayı önlemiş oldu.

BÜYÜK BİR KAZANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜK

Yaşanan korku dolu anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen Eyüp Özay ise, İHA muhabirine yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi "Aydın otobanından Bodrum yönüne doğru gidiyordum. Torbalı mevkiine geldiğim zaman bir anda önümde giden TIR'ın arka kasasının savrulduğunu fark ettim. O anda bende aracımla yavaşladım. TIR'ın kasasında olan elektronik malzemelerin ve lastiğin yola savrulduğunu fark ettim. Neyse ki TIR'ın şoförü aracı kontrol altına aldı ve büyük bir kazanın eşiğinden döndük."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal