İlber Ortaylı'dan ABD Başkanı Donald Trump'a: Cahil Bir Adam

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan ABD Başkanı Donald Trump hakkında çok konuşulacak bir yorum geldi. Ortaylı, "Trump zaten bir kovboy kadar cahil, işletme okumuş fakat dünya görüşü itibariyle cahil bir adam" dedi.

04.05.2019-10:10 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-10:04)

MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nde yapılan 'Türkiye'nin Yakın Tarihi' konulu konferansta konuşma yapan Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, "Trump zaten bir kovboy kadar cahil, işletme okumuş fakat dünya görüşü itibariyle cahil bir adam" dedi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi tarafından Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nde yapılan 'Türkiye'nin Yakın Tarihi' konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı konferansa katılanların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Ortaylı'nın açıklamalarından öne çıkanlar:

"TRUMP ZATEN BİR KOVBOY KADAR CAHİL"

FETÖ gibi örgütlenmelerin arkasında ABD'de yer alan bir mekanizmanın olduğunu söyleyen Ortaylı "Ne diye Trump gibi birinin veya madam Clinton gibi bir kadın buradaki herifleri tutuyor. Trump zaten bir kovboy gibi cahil, işletme okumuş fakat dünya görüşü itibari ile cahil bir adam. Etrafındaki müşavirleri, sekreterleri hani bakanları fazla bir şey değiller onlar. Son derece komik tuhaf Hristiyan mezheplere üyeler. O Clinton dediğimiz kadın güzel akıllı bir kocası var halktan çıkma ancak kendisi iyi bir üniversite de okudu yani size söyleyeyim istediği kadar seçkin olsun. Ağzı laf yapar car car bir kadın. Ne işi var bunları tutacak orada bir mekanizma var ki tutuyor. Önemli bir şey bu onun üstünde durulması lazım." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal