Silahlı Saldırıya Uğrayan Adamı Cüzdanı Kurtardı

İzmir'in Bornova ilçesinde silahlı saldırıya uğrayana Suat Gün'ü cüzdanı kurtardı. Kurşunun cüzdana çarpması ile vücuda verdiği hasar azalmış ve Gün bu sayede hayatta kalmış.

07.05.2019-11:27 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-11:53)

İzmir'in Bornova ilçesinde, alacaklısı tarafından silahlı saldırıya uğrayan Suat Gün'ü (42) pantalonun ön cebinde yer alan cüzdanı ölümden kurtardı. Gün'ün kasığındaki atardamara gelen kurşunun cüzdana çarpmasıyla hızını yitirdiği bu sebeple de fazla zarar vermediği tespit edildi. Kaçan saldırgan ise yakalandıktan sonra tutuklandı.

Silahlı saldırı, cumartesi günü saat 18.00 sularında Altındağ semtinde oldu. Yol kenarındaki kaldırımda bekleyen ve peçete ile kağıt mendil imalatı yaptığı bildirilen Suat Gün'e, bir kişi tarafından tabancayla ateş açıldı. Kasığından vurulan 4 çocuk babası Gün, kanlar içerisinde yere yığıldı. Etraftakiler, sağlık ve polis ekiplerini aradı. İhbar ardından gelen sağlık birimleri, kan kaybeden Gün'ü ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Gün'ün sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal