Çatıdan Atlayıp Ölemeyen Adam Kendisini Bıçakladı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bir şahıs AVM'nin terasına çıkarak intihar etti. Kendini boşluğa bırakan adam brandanın üzerine düşünce bu defa da kendisini karnından bıçakladı.

07.05.2019-11:14 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-11:08)

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Emirbeyazıt Mahallesi'ndeki 2 katlı bir alışveriş merkezinin teras katında, bugün saat 07.00 sularında elinde bıçakla bir kişiyi fark eden çevre sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar ardından adrese polis, itfaiye ve sağlık birimleri gönderildi. İtfaiye aracındaki yangın merdiveni ile yukarıya çıkan bir polis memuru, adının Ömer E. (31) olduğunu öğrendiği kişiyi, ikna etmek için çalışma yaparken, itfaiye birimleri de binanın altına branda açarak tedbir aldı.

BRANDANIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

DHA'nın haberine göre işsiz olduğu ve maddi problem yaşadığı bildirilen Ömer E., polislerin bütün uğraşlarına rağmen yaklaşık 15 metre yükseklikteki terastan kendisini boşluğa attı. Brandanın üstüne düşen Ömer E., bu esnada elindeki bıçakla kendisini karnından yaraladı.

SAĞLIK DURUMU CİDDİ

Polis birimlerinin müdahale edip, elindeki bıçağı aldığı Ömer E., ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Ömer E.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olay esnasında alışveriş merkezinin kapalı olduğu, Ömer E.'nin binanın dışındaki merdivenlerden teras kısmına çıktığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal