Şehit Babası CHP'ye Ret

CHP tarafından gönderilen hediyeyi kabul etmeyen 15 Temmuz şehidinin babası İsmail Yorulmaz, “CHP Genel Başkanı, 15 Temmuz’a ’kontrollü darbe’ diyerek bizim her gün yüreğimize hançer sapladı” dedi.

24.04.2018-10:10 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-12:15) Şehit Babası CHP'ye Ret

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Dairesine yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Hakan Yorulmaz’ın ailesine CHP tarafından bir zarf gönderildi istendi.

"KABUL ETMEDİM"

Zarfı kabul etmeyen 15 Temmuz şehidinin babası İsmail Yorulmaz, “Sabahleyin bir telefon geldi. Açtım telefonu bir kargocu olduğunu söyledi. ‘Sizin bir kargonuz var’ dedi. Kimden diye sorduğum zaman ‘CHP Genel Merkezinden’ dedi. Ben de ‘Hayırdır, ben CHP’den herhangi bir şey talep etmedim. Böyle benim teşviki mesaim olmaz, olmadı da’ diye kendi kendime düşündüm. ‘Ben şehit babasıyım, olsa olsa seçim için böyle bir şey göndermişlerdir’ diye düşündüm. Hele hele benim çocuğum 15 Temmuz şehidi, 22 ay geçti benim kapımı ne CHP Genel Başkanı, ne CHP’li milletvekilleri ne de il başkanı çalmadı, hatırımı dahi sormadı. 22 ay sonra bu neyin nesi. Ben bunu hiç almadan direk iade ettim, kabul etmedim. Kapımıza kadar geldi, ben de geri gönderdim. CHP genel başkanı 15 Temmuz için kontrollü darbedir diyerek bizim her gün yüreğimize hançer sapladı. Şehitlik ulvi bir makamdır, ben böyle bir şeyi kabul edemem. İsterse bana bir vadi dolusu altın bağışlamış olsunlar. Ben hele hele CHP gibi bir partinin böyle bir şeyini kabul etmem mümkün değil. Hiçbir partiden kabul edemem de CHP’den hiç kabul edemem." diye konuştu.

"BİZİ HİÇBİR ŞEYE ALET ETMESİNLER"

CHP’nin içinde olduğumuz seçim sürecinde takındığı tavrın gönderiyi kabul etmemesi için ayrıca bir sebep oluşturduğunu söyleyen İsmail Yorulmaz, “CHP Genel Başkanı, Meral Akşener’e 15 tane kendi adamını pazarladı. Böyle bir partiyle benim ne işim olabilir ki. Biz Türkiye Cumhuriyeti için canımızı, kanımızı verdik. Kendi derdimizle uğraşıyoruz, Bakın burası ödüllerle dolu ama bunların hepsini devlet verdi bize. Siyasi bir menfaat için kimse vermedi bunları. Ben hiçbir partiye cephe aldığımdan değil ama particiliği de memleket için, millet için, şehidin ve ailesinin yanında olduğunu hissettirerek yapsınlar. Seçim zamanı gelince gönlünü alayım diye böyle bir şeyler göndermekle bu olmaz. İfadelerini kullandı

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal