Saadet Partisinden İstifa Edip O Partiye Geçti

Saadet Partisi Şırnak milletvekili adayı Zeki Begiş, partisinin teröre destek verdiğini sebep göstererek, milletvekili adaylığından çekilip, istifa etti. Begiş, AK Parti’ye geçti

18.06.2018-14:27 - (Son Güncelleme: 18.06.2018-14:45)

Saadet Partisi Şırnak milletvekili adayı Zeki Begiş, basın mensuplarna yaptığı açıklamada, Saadet Partisi Genel Başkanı ce cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'nun izlediği politikaları yanlış bulduğunu ifade etti.

'ERDOĞAN'IN YANINDA YER ALACAĞIM'

Bu sebeple partisinden ayrılma kararı aldığının altını çizen milletvekili aday Begiş, şu ifadeleri kullandı:

"Son zamanlarda partimin teröre verdiği destekten dolayı rahatsızlığımı ifade etmek istiyorum. İlçe başkanlığı görevimden ve milletvekilli adaylığından istifa ediyorum. Bu süreçten sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alacağım."

Saadet Partisi Şırnak 4. sıra milletvekili adayı Zeki Begiş, 8 yıl Saadet Partisi İdil İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.

İLÇE YÖNETİMİ DE BIRAKTI

Diğer yandan, Saadet Partisi İdil İlçe yönetiminin de aynı sebeple Saadet Partisi’nden istifa ederek ayrıldığı açıkladı.

KARS'TA DA İSTİFALAR YAŞANDI

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Saadet Partisi'nde istifa dalgası yaşanıyor. Saadet Partisi Kars Milletvekili Adayı Sezgin Yıldız, Kağızman İlçe Başkanı Mehmet Karataş ve 24 kişinin Saadet Partisi’nden istifa ederek AK Parti'ye katıldığı açıklandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan burada yaptığı açıklamada, kutlu yürüyüşü devam edeceklerini belirterek, "Bundan sonra daha da güçlenerek yürüyüşümüzü devam ettireceğiz. Değerli Sezgin Yıldız kardeşimiz, İlçe Başkanı değerli Mehmet Karataş ve onlarla birlikte aramıza gelen arkadaşlarla birlikte daha güçlü yürüyeceğiz buna şüphe yok." şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal