Saadet Partisi 23 Haziran Kararını Açıkladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin 23 Haziran kararını açıkladı. Karamollaoğlu, seçime kendi adayları ile gireceklerini açıkladı.

14.05.2019-15:39 - (Son Güncelleme: 14.05.2019-16:15)

Sosyal medya sayfasından yazılı bir açıklama paylaşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "İlgili kurullarımızla yaptığımız geniş istişareler, kamuoyu eğilimleri ve ülke gerçeklerini göz önünde tutarak 23 Haziran 2019 seçimlerine Saadet Partisi olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Necdet Gökçınar ile devam etmeye karar vermiş bulunmaktayız." sözlerine yer verdi.

Karamollaoğlu açıklamasının devamında şu sözleri kullandı,

"Artık bu seçimde İstanbul 16 milyon değil 82 milyondur. İstanbul Türkiye’nin kalbidir ve İstanbul’un yorulması Türkiye’nin yorulması demektir. Bu sorumlulukla verdiğimiz karar Türkiye’mizin önünü açmaya dönüktür. Bu vesile ile yürütülecek seçim kampanyalarında başta adaylar ve siyasi partiler olmak üzere tüm vatandaşlarımızı üslup ve davranış olarak her zamankinden daha fazla hassas olmaya çağırıyoruz. Bu seçimlerin İstanbul'umuza, ülkemize ve milletimize hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyoruz.

23 Haziran çatışmanın değil dayanışmanın tarihi olsun."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal