Prof. Dr. Celal Şengör'den Organ Bağışı Yorumu: Elin Dangalağını Yaşatmanın Manası Yok

Prof. Dr. Celal Şengör'den çok konuşulacak açıklamalar geldi. Organ bağışı için, "Elin dangalağına verip onu yaşatmanın manası yok" diyen Şengör gömülme ile ilgili de, "Yahu kardeşim gömüleceksin de ne olacak, kaybolacaksın" dedi.

21.01.2019-14:56 - (Son Güncelleme: 21.01.2019-14:50) Prof. Dr. Celal Şengör'den Organ Bağışı Yorumu: Elin Dangalağını Yaşatmanın Manası Yok

Prof. Dr. Celal Şengör açıklamalarıyla sosyal medyaya damga vurdu. Halk TV'de ekranlara gelen bir programa katılan Prof. Dr. Şengör, organ bağışına karşı sert sözler kullandı.

'TARAFTAR DEĞİLİM'

Organ bağışının taraftarı olamadığını söyleyen Şengör, "Taraftar değilim. Elin dangalağına verip onu yaşatmanın manası yok fakat araştırma olacaksa istedikleri gibi kullansınlar. Araştırma çok önemli. Ben duyuyorum osteoloji dersi için iskelet yok" dedi.

'GÖMÜLECEKSİN DE NE OLACAK'

Ölülerin gömülmesiyle alakalı da ilginç açıklamalar yapan Şengör, insanların gömülmeye çok meraklı olduğunu öne sürerek, tarihte iz bırakmış şahısların mezarlarının nerede olduğunun bile bilinmediğini ifade etti.

Şengör, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Konstantin, Fatih Cami’nin oralarda bir yerde gömülü nerede, Jüstinyanus Akdeniz’e hâkim. Yahu kardeşim gömüleceksin de ne olacak, kaybolacaksın”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal