MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Uzman Çavuşlara Müjdeli Haberi Verdi

TSK ve Jandarma'da görev yapan uzman çavuşlarla ilgili müjdeli haberi MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter verdi. Yönter, uzman çavuşlara kadro ve haklarının verileceğini söyledi.

21.01.2019-13:27 - (Son Güncelleme: 21.01.2019-13:29) MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Uzman Çavuşlara Müjdeli Haberi Verdi

TSK ve jandarma bünyesinde sözleşmeli olarak vazife yapan uzman çavuş ve onbaşıların taleplerinin başında kadro geliyor. “Meclis’in uzman çavuşu” diye bilinen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Türkiye Gazetesi'ne verdiği demeçte sözleşmeli uzman çavuşların beklediği müjdeyi verdi.

SÖZ ALDIK OLDU SAYIYORUZ

Yönter şöyle dedi;

"Ben kendimi uzman çavuş, jandarma hissediyorum. Bu kahramanların sorunlarının çözülmesi hususunda tüm samimiyetimizle uğraşıyoruz. Konuya siyasi bakmıyoruz. Oy hesabı yapmıyoruz. Uzmanlar, TSK’nın belkemiğidir. Şu anda vatanın dağında taşında soğuk demeden beka mücadelesi veriyorlar. Fırat’ın doğusunu yerle yeksan edeceksek bunu uzman çavuşlarımız gerçekleştirecek. Bu kardeşlerimiz kadro talep ediyorlar. Söz de aldık, oldu sayıyoruz. Uzman çavuşlarımız gösterilen her hedefe varıyor. Bu kardeşlerimiz şehit olunca cennete giriyor fakat orduevine giremiyor. Orduevinde ne var? Açalım, eşiyle çocuğuyla kardeşlerimiz gelsin otursun. Ben bunun da olacağına inanıyorum.

X+Y=Z GERÇEKLEŞECEK

1 Nisan sabahını şaka falan beklemiyor, umut bekliyor. 1 Nisan sabahını Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin güçlü bir biçimde gelecek iradesini ortaya koyması bekliyor. 1 Nisan sabahı Türkiye’yi Cumhur İttifakı’nın zaferi bekliyor. Hep beraber göreceğiz, yaşayacağız. Bir defa daha tarihe şahitlik edeceğiz. Ben Cumhur İttifakı’nın sahip olmuş olduğu ilke, ahlak, değerler, samimiyet tüm bunları hesaba kattığımızda x+y=z formülünün 31 Mart akşamı ve 1 Nisan sabahı gerçekleşeceğini zannediyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal