Polisin, Ömer Halisdemir Heykeline Verdiği Tepki Şaşırttı

15 Temmuz'un kahraman isimlerinden Ömer Halisdemir'in Taksim'deki maketinin elini öpen polis memuru duygusal anlar yaşattı.

17.07.2018-11:29 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-11:29)

15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün ikinci yıl dönümünde Taksim Meydanı'na konulan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in heykelini görenler darbe gecesini hatırlayarak duygusal anlar yaşadı.

ŞEHİTLER İÇİN YURDUN DÖRT BİR YANINDA ANMA TÖRENİ OLDU

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının başarısızlığa uğratılmasının ikinci yılında tüm yurtta anma etkinlikleri yapıldı. Beyoğlu Belediyesi de bu yıl Taksim Meydanı'nda görkemli bir anma etkinliği gerçekleştirdi.

ÖMER HALİSDEMİR'İN HEYKELİ TAKSİM MEYDANI'NA KONULDU

Belediye geçen sene olduğu gibi bu sene de hain darbe teşebbüsünün püskürtülmesinde büyük payı olan kahraman Şehit Piyade Astsubay Ömer Halisdemir'in bir maketini hazırlayarak Taksim Meydanı'na bıraktı.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Ömer Halisdemir'in maketi genç yaşlı kadın pek çok vatandaş tarafından büyük sevgi görürken, maketin yanına bir de anı defteri bırakıldı. Birçok vatandaş maketin yanında hatıra fotoğrafı çektirirken, bazı vatandaşlar da hatıra defterine duygu ve düşüncelerini belirten yazılar ve şiirler yazdı.

POLİSİN ÖPTÜĞÜ ANLAR DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI

Taksim'de görev yapan emniyet mensubu Hakan Elbistanlı ise 15 Temmuz günü şehit düşen Halisdemir'in maketinin elini öperek, Halisdemir'e olan saygısını ve sevgisini gösterdi. Hakan Elbistanlı, anı defterine, Ömer Halisdemir ile ilgili duygu ve düşüncelerini de yazmayı ihmal etmedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal