PKK'lı İşadamlarına Operasyon

MİT ve Emniyet PKK'lı hainlerin yakalanması için yeni bir rapor hazırladı. Hainlere her yıl milyarlarca dolar aktaran finansörler belirlendi.

23.10.2018-08:05 - (Son Güncelleme: 23.10.2018-07:57) PKK'lı İşadamlarına Operasyon

MİT ve Emniyet PKK'lı hainlerin yakalanması için yeni bir rapor hazırladı. Hainlere her yıl milyarlarca dolar aktaran finansörler belirlendi. Operasyon için çok yakında düğmeye basılacak... PKK'nın finans ayağına büyük operasyon yapılacak.

Güvenlik güçlerinin sınır ötesi ve yurt içinde arka arkaya düzenlediği eş zamanlı operasyonlarla köşeye sıkışan terör örgütü PKK’nın mahalli yapılanmasına da darbe indirildi. Her geçen gün dağ kadrosu eriyen örgütün, sözde şehir yapılanması KCK’yı harekete geçirmek için kullandığı muhtarlara görevden el çektirildi.

Kırsalda köy koruculuğu yapan ve kanlı terör örgütü PKK ile bağlantısı belirlenen güvenlik korucularının da görevine son verilmesiyle örgüte ağır darbe vuruldu. Çalışmalarını devam ettiren İçişleri Bakanlığı bu defa terör örgütüne finansman sağlayan iş adamlarını hedefine koydu. Örgütün en büyük gelir kaynakları arasında bulunan beyaz madde ticaretinin önünü kesen bakanlık, örgüte para aktaran firmaların arkasına düştü. Operasyon hakkında detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal