Pendik'te Eşini Pompalı Tüfekle Öldüren Kadın Serbest Bırakıldı

Pendik'te eşini pompalı tüfekle öldüren kadın, suçun meşru müdafaa olduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı.

07.04.2018-20:16 - (Son Güncelleme: 07.04.2018-20:18) Pendik'te Eşini Pompalı Tüfekle Öldüren Kadın Serbest Bırakıldı

Pendik'te kavga ettiği kocası Sedat Filiz'i av tüfeği ile öldüren Betül Filiz, "Eşi kasten öldürme" suçundan tutuklanması istemiyle sevk edildiği mahkeme tarafından, suçun meşru müdafaa sınırları dahilinde ve taksirle öldürme kapsamında olduğu gerekçesi ile serbest kaldı.

BEŞ ÇOCUK ANNESİ KADIN KOCASINI AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ

Fevzi Çakmak Mahallesi Marmara Caddesi Ayçiçeği Sokak'taki bir evde meydana gelen olayda, B.F. adlı kadın ile eşi S.F. arasında kavga çıktı. Tartışmaya dönüşen olayda B.F. evdeki av tüfeğiyle S.F'ye ateş açtı. S.F, olay yerinde hayatını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri, B.F'yi gözaltına aldı. Olayda kullanılan av tüfeği de yakalandı. Beş çocukları bulunan karı-kocanın son günlerde sürekli tartıştıkları iddia edildi.

"BEN KÖTÜ BİR ŞEY YAPTIM"

Mahalle sakinlerinden Metin A, "Komşumuz yukarı gelerek anneme 'Ben kötü bir şey yaptım' dedi ve dizlerinin üzerine çömelerek ağladı. Biz daha sonrasında alt kata gittik, kapı açıktı. Anında polise ihbar ettik. Polis ve ambulans geldiği zaman adam ölmüştü. Bir süredir tartışıyorlardı." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal