Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Sözler: Yolcudur Abbas Bağlasan Durmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Aydın 6.Olağan Kongresi'nde Kılıçdaroğlu'nun sanatçılara yönelik eleştirilerine sert çıktı. Erdoğan, "Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz" diyerek Kılıçdaroğlu'nun 2019 seçimlerinde gideceğini söyledi.

07.04.2018-19:58 - (Son Güncelleme: 07.04.2018-19:34) Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Sözler: Yolcudur Abbas Bağlasan Durmaz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Aydın 6. Olağan İl Kongresi'nde sanatçılarla gerçekleştirdiği hudut ziyaretini eleştiren CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle cevap verdi.

Erdoğan, "Ey Kılıçdaroğlu, istediğin kadar hopla, zıpla senin geleceğin olan siyasi sondan kurtuluşun yok. Yolcudur Abbas bağlasan durmaz " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

Demokrasinin, milli iradenin, bağımsızlığı kenti olan Aydın'ın bizim kalbimizde farklı bir yeri vardır.

Dünyanın hangi bölgesine gidersen git, Batı'ya git, Amerika'ya git, sanatçılar bazen askerleriyle, ordusuyla birlikte olurlar, onlara moral verirler. Bizimki çılgın, hayatında bu tarz bir şey yaşamamış.

Gazi Mustafa Kemal'in CHP'si, bu ülkenin Kurtuluş Savaşı'na liderlik eden kadro tarafından kurulmuştur. Günümüzdeki CHP ise Türkiye'nin ikinci Kurtuluş Savaşı olarak kabul ettiğimiz mücadele sürecine açıkça ihanet eden, ülkemizin ve milletimizin düşmanı kim varsa onların değirmenine su götüren bir parti haline gelmiştir.

Kendi devletine, kendi hükümetine, kendi askerine düşmanlık eden bir parti nasıl olur da Cumhuriyetimizin kurucu partisi olduğunu söyleyebilir. Türkiye'de Cumhuriyetimizin asıl savunucusu olan bir parti var ise o da AK Parti'dir.

Askerlerimizle sanatçılarımızın, sporcularımızın, medya üyelerimizin verdikleri fotoğraf CHP'nin başındaki şahsı nedense aşırı derecede rahatsız etmiş, adeta zıvanadan çıkarmış. 'Bir ülkenin sanatçıları, savaşı değil barışı savunur' diyor. Yani sanatçılarımızın yanlış tarafta yer tuttuğunu ima ediyor. Aman Allahım. Bu zihniyete göre sanatçılarımız askerlerimizin değil teröristlerin tarafında saf tutmalı.

"NEYMİŞ BENİ UYUTMAYACAKMIŞ"

CHP'nin başındak şahıs, salı günkü konuşmasında öyle terbiyesizce, haysiyetsizce, rezilce saldırdı ki, bu şahsın seviyesine inmeyi zul kabul ederim. Üstad böyle şahıslara çukur derdi. Bu şahıs çukurun ta kendisidir. Bu şahıs söylediği sözlerle kanalizasyon çukurunda debeleniyor. Bu şahıs zannediyor ki, ben de ağız var her türlü hakarette bulunurum. Biz o kelimeleri unuttuk. Biz de daha çoğu var da bulunduğumuz konumdan dolayı kullanmıyoruz. Sözde kadınlara sesleniyor, otizmli çocuklarla konuşuyor. Ancak cümlenin sonu nedense benimle sonlanıyor. Neymiş beni uyutmayacakmış. Biz zaten günün 24 saati milletimiz için çalışıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin menfaatleri söz konusu olduğunda hiçkimseyi gözümüz görmez. Bu şahsın söylediği öyle şeyler var ki milletimize sorumluluğumuzdan dolayı söylemeden geçinmeyeceğim. Bu şahıs faizin KHK ile ineceğini zannediyor. İstihdamın KHK ile olacağını zannediyor. İç ve dış borçların KHK ile biteceğini zannediyor. Bu düzeni değiştireceğini söylüyor. Peki ne yapacak çalışmayan kişilere para mı ödeyecek? Öyle bir şey söylemiyor. Tek kuruşu çalışarak kazanmamış kişiye anamuhalefet partisini verirseniz yapacağı bu.

KURTULUN BUNDAN KURTULUN DA TÜRKİYE ŞENLENSİN

Çocuklarının aldığı evi söyleyemeyerek bir gazeteye üç kuruşa evi veren adama halk ekonomiyi teslim etmez. Muhalefetteyken benim ismim Kemal diyerek lafla peynir gemisi yürütülebilir. Ama ülke yönetilmez. Tıpkı boş çuval gibi yere çöküveriyor. Ama içi de boş değil. Bu çuvalın için curuf dolu. Kin dolu, zulüm 1453'te başladı diyenlerin hainliği ile dolu. Dünyada herkes Türkiye'nin yüzde 4'lük büyüme zaferini konuşuyor. Bu şahıs kendince onu da değersiz kılmaya çalışıyor ama eline yüzüne bulaştırıyor. Zaten bu şahıs girdiği hiçbir seçimi kazanamadı. Sorun ne kadar seçim kaybetti diye onu da bilmez. Ama hakkını da vermek lazım, partisinin kongrelerinin hepsini de kazanmıştır. Başarısı burada. CHP'ye gönü verenlere söylüyorum. Bu kadar başarısız birisiyle nereye varacaksınız?

Kurtulun bundan ya. Kurtulun da Türkiye şenlensin. İktidar var, muhalefet yok. Biz tek kale maç yapıyoruz. Çukur olaylarında PKK ile mücadele ettik, bu şahsı bölücü örgütle beraber gördük. Hakkari'de mitingi var, partisinin bayrağı yok. Bir tane Türk bayrağı yok. Bunun Türk bayrağı ile ilgisi yok. Orası Hakkari. Biz ne zaman miting yaptıysak Türk bayrağı ile yaptık.

YOLCUDUR ABBAS BAĞLASAN DURMAZ

Yolcudur Abbas bağlasan durmaz. Bu şahısda 2019 senesinin sonunda siyasi hayatını tamamlayacak. Ey Kılıçdaroğlu, istediğin kadar hopla, zıpla seni bekleyen siyasi sondan kurtuluşun yok. Devletine milletine zarar vermeyi bırak artık. Bu milletten öyle tokat yersin ki feleğin şaşar. Bütün dünyaya Osmanlı tokatı atan bu millet seni bir günde tarihin tozlu sayfalarına atar. Kimileri sevgisiyle, muhabbetiyle, hizmetiyle milletin karşısına çıkar, kimileri de bu şahıs gibi zehriyle kendini ortaya koyar.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal