Pamukkale Turizm'in Alacaklıları, Şirketin Devamı Yönünde Oy Kullandı

Mahkemenin iflas kararı verdiği Pamukkale Turizm ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Alacaklılar, şirketin devamı yönünde oy kullandı.

13.03.2019-14:55 - (Son Güncelleme: 13.03.2019-14:48) Pamukkale Turizm'in Alacaklıları, Şirketin Devamı Yönünde Oy Kullandı

60 seneye yakın geçmişi olan Pamukkale Turizm (A Pamukkale Taşımacılık Tur. Tic. Limited Şti) adına gerçekleştirilen konkordato başvurusunda mahkeme iflas kararı vermişti. Mahkemenin verdiği iflas kararı ardından dosya İzmir İflas Müdürlüğü'ne sevk edildi.

12 MART'A GÜN VERDİ

Hürriyet'in haberine göre; iflas müdürlüğü, 1. Alacaklılar Toplantısı için 12 Mart'a gün verdi. Anılan toplantıda, alacaklıların vereceği karar firmanın bundan sonraki süreci için belirleyici olacaktı. Gerçekleştirilen oylama ardından, firma alacaklılarının yüzde 83'ü, Pamukkale Turizm'in faaliyetlerinin devam etmesi doğrultusunda oy kullandı. Alacaklıların yüzde 12'si ise çekimser oy verdi.

3 BİN 500 ÇALIŞANI VAR

Bu kararla beraber, firma faaliyetleri, iflas masası denetiminde devam edecek. Türkiye çapında 600 otobüs ile şehirler arası yolcu taşımacılığı gerçekleştiren firmanın 3 bin 500 kadar çalışanı var.

Firmanın iflası ile alakalı verilen karara yapılan itiraz ile alakalı süreç ise, İzmir Bölge Adliye Mahkemesinde sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal