Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail Başbakanı Netanyahu'ya: Sen Zalimsin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine "Diktatör" diyen İsrail Başkanı Benjamin Netanyahu'ya çok sert çıktı. Erdoğan, "Ey Netanyahu kendine gel, sen zalimsin" dedi" dedi.

13.03.2019-14:33 - (Son Güncelleme: 13.03.2019-14:35) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail Başbakanı Netanyahu'ya: Sen Zalimsin

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun kendisine dönük "Diktatör" çıkışına tepki gösterip "Ey Netanyahu kendine gel, sen zalimsin" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Pursaklar'daki toplu açılış töreninde açıklamalar yaptı.

"KENDİNE GEL KENDİNE"

"İsrail durur mu, Mescid-i Aksa'yı postallarıyla kirletmeye cüret ettiler. Şimdi de İsrail'in başındaki o soyguncu, soygundan yargılanıyor. Bu adam şimdi 'Türkiye'de gazeteciler cezaevinde, bize ders vermesin'. Ey Netanyahu kendine gel, sen zalimsin. 7 yaşındaki o yavruları katleden bir zalimsin. 7'den 70'e kıyan bir zalimsin. Sen bizim oradaki kutsal evimizi, postallarıyla senin askerin, polisin buralara giriyor. Tahrik etme! Biz bu ülkede hiçbir Musevi'ye zulmetmedik. Bizi tahrik etmeyin, biz bu oyuna gelmeyeceğiz fakat bunun hesabını uluslararası camiada soracağız. Kimse bize Kudüs davasını unutturamaz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal